AK Partililer’den Ali Muhtar’a geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Seçkin, 28 yıldır Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten bir süredir rahatsız olan Ali Pekta

Çerkezköy 18.06.2012 00:09:00 0
AK Partililer’den Ali Muhtar’a geçmiş olsun ziyareti
Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Seçkin ile birlikte rahatsızlığından dolayı evinde istirahat eden Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ali Pektaş’ı ziyaret etti.
NKÜ’DE BANA ÇOK İYİ DAVRANDILAR
1984 yılından bu yana Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ali Pektaş iki ay önce kalp ameliyatı oldu. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde açık kalp ameliyatı olduğunu söyleyen Muhtar Pektaş, “Eskiden doktorların yüzünü bile kolay kolay göremezdik. Fakat NKÜ Tıp Fakültesi’ndeki doktorlar bana çok iyi davrandılar. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
EMEKLERİ GÖZ ARDI EDİLEMEZ
Bölgenin en yaşlı muhtarı olma unvanını elinde bulunduran 4 çocuk babası Ali Pektaş ile 1985’te tanıştığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Ali amcanın emekleri göz ardı edilemez. Yıllarca Fevzipaşa Mahallesi ve Çerkezköy için çaba harcadı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ameliyattan sonra kısa sürede kendini toparladı. Kendisini yine görevinin başında görmek istiyoruz” dedi.
ZİYARETTE SEÇKİN DE YER ALDI
Ziyarette Demirbağ ile Seçkin’i evlerinin bahçesinde ağırlayan Pektaş çifti, bahçelerinde yetiştirdikleri meyvelerden de ikramda bulundu. Muhtar Pektaş ile eşinin Miraç kandilini de kutlayan Demirbağ ve Seçkin, “Ali amcayı sağlıklı bir şekilde görmek bizi çok mutlu etti” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ   


0282 726 91 91
0282 747 65 10