Futbol Turnuvası’nın ilk hafta maçları oynandı

Çorlu Yıldız Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ilk hafta maçları tamamlandı.

Çorlu 18.06.2012 20:40:00 0
Futbol Turnuvası’nın ilk hafta maçları oynandı
Çerkezköy Haber - Çorlu Yıldız Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ilk hafta maçları tamamlandı.
11 KARŞILAŞMA OYNANDI
11 karşılaşmanın oynandığı ilk hafta, Akın Mobilya Spor Kore Emniyetspor’u 7-2 mağlup ederken, bol gollü Çardaklıspor- Vezioğlu Grup Spor karşılaşması da Veziroğlu Grup Spor’un 10-2’lik galibiyeti ile sona erdi. İlk haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Doğuş Spor ile CCC Ülker Spor karşı karşıya geldi. Her iki takımın da galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşmada Doğuş Spor rakibini 8-7 mağlup etti. Haftanın bir diğer maçında ise Ünselli kardeşler Spor ile Sazlı Malkaoç Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibine nazaran daha etkili bir oyun ortaya koyan Sazlı Malkaoç Spor rakibini 10-2 mağlup etti.
14-0 MAĞLUP ETTİ
İlk haftanın en farklı kazanılan karşılaşması ise Velimeşe Belediyespor ile Aker Sport arasında oynandı. Rakibine gol şansı tanımayan ve etkili oyunuyla peş peşe goller bulan Velimeşe Belediyespor karşılaşmadan 14-0 galip ayrılan taraf oldu.
BERABERE SONUÇLANDI
İlk haftanın bir diğer karşılaşması ise Işık Digital ile Hisar Spor arasında oynandı. Rakibi karşısında daha etkili bir futbol ortaya koyan Hisar Spor, Işık Digital’i 5-3 mağlup ederken, Esengençlikspor ile Tecrübespor arasında oynanan karşılaşma da Tecrübespor’un 9-2’lik galibiyeti ile sona erdi. Panzilroyal ile S Kafe Spor arasında oynana karşılaşma S Kafe Spor’un 9-3’lük üstünlüğü ile sona ererken, Murat Mobilya ise ilk hafta rakibi olan Bay Kuaför hasan Spor’u 1-0 mağlup etti. Vatan Kablo ile Özcan tekstil arasında oynanan karşılaşma 2-2 berabere sona ererken, Şelale İnşaat Spor ise rakibi Ortem Spor’u 8-1 mağlup etti. 
HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10