Nevruz operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi

Çorlu’da geçtiğimiz 21 Mart günü düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla Çerkezköy’de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 5 kişi d

Çerkezköy 20.06.2012 22:35:00 0
Nevruz operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi

Çerkezköy Haber - Tekirdağ ve Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçen 21 Mart günü Sağlık Mahallesinde bdp'nin düzenlediği nevruz kutlamalarında, örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen 5 kişi adliyeye sevk edildi.

 

8 AYRI ADRESE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

 

Çorlu’da geçtiğimiz 21 Mart günü Barış ve Demokrasi Partisi tarafından düzenlenen Nevruz Kutlamalarında terör örgütü lehine slogan attıkları belirlenen kişilerin yakalanması için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Özel harekat polislerinin de katılımıyla 8 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve düzenlenen operasyonda bdp Çerkezköy ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Servet D. ile E.M., V.S., E.A. ve B.A. gözaltına alınmıştı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Polis ekipleri tarafından zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise yasa dışı örgüte ait olduğu iddia edilen çok sayıda doküman ve CD ele geçirilmişti. Olayın ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10