Türk Müziği şöleni

Şarköy Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bağlama kursuna katılan kursiyerler, belediye düğün salonunda Türk Halk Müziği Konseri verdi.

Şarköy 22.06.2012 22:08:00 0
Türk Müziği şöleni

 Çerkezköy Haber - Şarköy Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Bağlama kursuna katılan kursiyerler, düzenledikleri Türk Halk Müziği Konseri ile sanatseverlerin karşısına çıktı.

9 KURSİYER BAŞARI İLE TAMAMLADI

Öğreticiliğini, Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu Öğretmeni Ali Gargı'nın yaptığı kurs, 3 Kasım 2011 tarihinde başladı. Kursa, çeşitli meslek gruplarından; savcı, polis, öğretmen, emekli, esnaf toplam 31 kişi başvurdu. 14 Haziran tarihinde 9 kursiyer başarı ile kursu tamamladı.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Belediye düğün salonunda yapılan konserin şefliğini Ali Gargı yaparken, lise öğrencisi Dilara Şevli de türkülerin büyük bir bölümünü solist olarak seslendirdi. Konserde kursiyerlere Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy Cumhuriyet Savcıları Gürhan Haskırış, Yeşim Can ve Hakim Hamdiye Okudan sertifikaları verildi. Konser, Mustafa Karayer'in seslendirdiği Drama Türküsü ile sona erdi.

HABER MERKEZİ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10