Feci kazada can verdi

Çerkezköy’de D-567-01 Karayolu Cezaevi kavşağı ile Yünsa Kavşağı arasında meydana gelen trafik kazasında 71 yaşındaki Osman Mollahoğlu hayatını kaybetti.

Çerkezköy 22.06.2012 22:35:00 0
Feci kazada can verdi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Cezaevi Kavşağı ile Yünsa Kavşağı arasında meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ
Edinilen bilgiye göre kaza saat 20.00 sıralarında meydana geldi. D 567-01 karayolunda seyir halinde olan Recep Güvenç yönetimindeki 59 RF 402 plakalı Toyota marka araç, aynı istikamette seyir halinde olan Osman Mollahoğlu yönetimindeki 59 RD 568 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletle birlikte 45 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü 71 yaşındaki Osman Mollahoğlu, bir süre sonra yola savruldu. Kazaya karışan araç ise çarpma yerinden yaklaşık 110 metre sonra durabildi.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Bir çiftlikte çalıştığı ve iş dönüşü eve Büyükçavuşlu’daki evine gitmek üzere yola çıktığı öğrenilen Mollahoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri, Osman Mollahoğlu’nun çalan cep telefonuna cevap vermekte zorlandı. Telefonu açan ve acı haberi veremeyen Komiser Yardımcısı Necmi Arpacı Mollahoğlu’nun torununa sadece “dedeniz kaza yaptı ve yaşlılığından dolayı durumu ağır” diyebildi. Mollahoğlu’nun cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can ve Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, daha sonra da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından araç ve motosiklet çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir şeridi araç trafiğine kapanan yol, araç ve motosikletin olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Büyükçavuşlu’da emlakçılık yapan ve olayın ardından büyük bir şok yaşayan araç sürücüsü Recep Güvenç, ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Dün adliyeye sevk edilen araç sürücüsü Recep Güvenç tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10