Şampiyon Hema Endüstri oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen fabrikalar arası halı saha futbol turnuvası Hema Endüstri Futbol Takımı ile Trexta Futbol Takımı arasında oynanan final müsabakas?

Çerkezköy 29.06.2012 18:50:00 0
Şampiyon Hema Endüstri oldu

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 7.Futbol Turnuvasında Hema Endüstri Futbol Takımı şampiyonluğa uzandı.

 

YEDİNCİSİ DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Halı Sahası’nda bir süredir devam eden fabrikalar arası halı saha turnuvası önceki gün oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi. Bu yıl yedincisi düzenlenen turnuvada A Grubu’nda Trexta Futbol Takımı, Yünsa Futbol Takımı, Uğurteks Futbol Takımı, Hema Tarım Futbol Takımı, Vastaş Futbol Takımı, Seikon Futbol Takımı, B Grubu’nda Hema Endüstri Futbol Takımı,Polimer Futbol Takımı, Devarge Futbol Takımı, Hunca Futbol Takımı, Samet Kalıp Futbol Takımı, C Grubu’nda Jotun Boya Futbol Takımı, Hysong Futbol Takımı, Altınyıldız Futbol Takımı, Mussan Futbol Takımı, Sateks Futbol Takımı, D Grubu’nda ise Tübaş Futbol Takımı, Almodo Futbol Takımı, Hema Döküm Futbol Takımı, İnteks Futbol Takımı, Bony Futbol Takımının yer aldığı 21 ekip şampiyonluk mücadelesi verdi.

 

İLK DAKİKALARDAN GOL SESİ ÇIKMADI

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki sosyal tesislerde final karşılaşmasından önce üçüncülük maçı oynandı. Saat 19.30’da başlayan karşılaşmada Polimer Futbol Takımı ile Yünsa Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere golsüz eşitlikle girildi. İlerleyen dakikalara doğru etkinliği artıran Polimer Futbol Takımı Erdi’nin ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

 

YÜNSA BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Golün moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan Yünsa Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi vermesine rağmen son vuruşlarda istediği başarıyı sağlayamadı. Ataklarını sıklaştıran Yünsa Futbol Takımı ilk devrenin ortalarına doğru bulduğu golle beraberliği yakaladı. Her iki takımında galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında Polimer Futbol Takımı ilk golün sahibi Erdi’nin şık golü ile karşılaşmada tekrar öne geçti.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

İkinci golün şokunu üzerinden atamayan Yünsa Futbol Takımı golden iki dakika sonra üçüncü golü buldu. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında hızlı çıkan Polimer Futbol Takımında Erdi’nin pası ile hareketlenen Aytaç sağ çaprazdan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk devrenin kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Polimer Futbol Takımının 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı üstünlükle tamamlayan Polimer Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de farkı artırmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla Yünsa Futbol Takımı kalesine yüklenen Polimer Futbol Takımı ikinci devrenin ilk dakikalarında dördüncü golünü buldu. Sağ kanattan Yaser’in pası ile hareketlenen Serhan kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Düzgün vuruşla topu ağlara gönderen Serhan skoru 4-1 yaptı. Kalesinde gol görmesine rağmen oyundan düşmeyen Yünsa Futbol Takımı ise kalan dakikalarda farkı indirmek için mücadele etti.

 

POLİMER RAHATLADI

 

Farkı ikiye indirmeyen çalışan Yünsa Futbol Takımı Burak’ın ayağından bulduğu golle skoru 4-2 yaptı. Her iki takımında etkili bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyuna ikinci devre giren Oktay ile Polimer Futbol Takımı farkı tekrar üçe çıkardı. Gelen golle birlikte tamamen rahatlayan Polimer Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Yünsa Futbol Takımı ise tekrar farkı ikiye indirip umutlanmak istedi.

 

POLİMER ÜÇÜNCÜ TAMAMLADI 

 

Rahat bir oyun ortaya koyan rakibi karşısında son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Yünsa Futbol Takımı ikinci golün sahibi Burak ile skoru 5-3 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Polimer Futbol Takımı’nın 5-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Polimer Futbol Takımı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

 

FİNAL KARŞILAŞMASI OYNANDI

 

Üçüncülük karşılaşmasının tamamlanmasının ardından final karşılaşması Trexta Futbol Takımı ile Hema Endüstri Futbol Takımı arasında oynandı.Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Hema Endüstri Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru rakibi karşısında baskısını artırdı. Karşılaşmada bir gol bulan Hema Endüstri Futbol Takımı öne geçti. Golün ardından Hema Endüstri Futbol Takımı ikinci gol için mücadele verirken, Trexta Futbol Takımı ise beraberlik mücadelesi verdi.

 

HEMA ENDÜSTRİ GALİBİYET İÇİN MÜCADELE ETTİ

 

Rakibi karşısında ilk devrenin ilerleyen bölümlerine önde giren Hema Endüstri Futbol Takımı ikinci gol için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Skora denge getirmek için mücadele eden Trexta Futbol Takımı geliştirdiği ataklardan istediği gol ve golleri bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takım da galibiyet golü için ataklar geliştirdi. Hema Endüstri Futbol Takımı tecrübeli oyuncuları ile bulduğu gollerle aradaki farkı artırmayı bildi. Kalesinde arka arkaya goller gören Trexta Futbol Takımı ise kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Karşılaşmanın ilk devresi de Hema Endüstri Futbol Takımının üstünlüğü ile tamamlandı.

 

TREXTA ETKİNLİĞİNİ KAYBETTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takım da avantajlı duruma geçmek için mücadele etti. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran Hema Endüstri Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı beşe çıkardı. Farkın beşe çıkmasının Hema Endüstri Futbol Takımı çok rahat bir oyun ortaya koydu. Farkı indirmek için ataklar geliştiren Trexta ise istediğini elde edemedi. İstediği golleri bulamayan Trexta oyunda etkinliğini kaybetti. Arka arkaya goller bulmaya devam eden Hema Endüstri Futbol Takımı karşılaşmadan 8-1’lik galibiyet çıkartarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

 

ÖDÜL TÖRENİ 3 TEMMUZ’DA

 

Turnuvada dereceye girenlere ise ödülleri 3 Temmuz’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi sosyal tesislerinde düzenlenen programla verilecek. Turnuvada gol krallığını Hema Endüstri Futbol Takımından Murat Sarı elde ederken, turnuvanın en centilmen takımı ise Devarge Futbol Takımı oldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10