Çorlu emniyetine 2 otomobil hibe edildi

Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği’nin yapmış olduğu çalışmalarda toplanan paralarla Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2 otomobil alındı.

Çorlu 1.07.2012 17:21:00 0
Çorlu emniyetine 2 otomobil hibe edildi

Toplam 55 bin TL’ye alınan iki otomobil önceki gün düzenlenen törenle Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman’a teslim edildi.

 

1 ARACA 10 PERSONEL İSTİYORUZ

 

Törende Dernek Başkanı Yuşa Saldıray Saltoğlu ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman tarafından, Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği’ne ve ayni yardımları bulunan işadamlarına plaket verildi. Anahtar teslim töreninde konuşan Yuşa Saldıray Saltoğlu, “Dernek olarak 2 otomobil aldık. Her otomobil için 10 personel istiyoruz. İki otomobili Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğümüze hibe ettik. Tekirdağ’dan 20 personel bekliyoruz. Bundan sonra da alacağımız her otomobil için 10 personel isteyeceğiz. Tekirdağ Valimiz Zübeyir Kemelek ve İl Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’dan personel istiyoruz. İşadamlarımıza ve hayırseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Dernek olarak bu bizim ilk etkinliğimizdi. Bundan sonra çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

KAYMAKAM DİREKSİYONA GEÇTİ

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdür Vekili Bülent Şensoy, “İsteğinizi İl Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’a ileteceğim” dedi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne alınan iki otomobili inceleyen Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, direksiyon başına geçti. Otomobilin direksiyonuna geçen Dursun, emniyet kemerini takarak İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kısa bir tur attı.

 

KATILIM YOĞUNDU

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ İl Emniyet Müdür Vekili Bülent Şensoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Yuşa Saldıray Saltoğlu, Emniyet Müdürleri ve personeli ile işadamları ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10