Hallaçlı’da feci kaza; 2 yaralı

Çerkezköy-Hallaçlı yolunda önceki akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar, Çerkezköy Belediyesi kurtarma ekipleri tarafınd

Çerkezköy 2.07.2012 21:26:00 0
Hallaçlı’da feci kaza; 2 yaralı

Çerkezköy Haber- Hallaçlı Yolu dar köprüde meydana gelen trafik kazasında Ali Dalyan ve Yüksel Dalyan yaralandı.

 

2 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

 

Kaza önceki gün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Hallaçlı’dan Çerkezköy’e seyir halinde olan Ali Dalyan yönetimindeki 59 RE 490 plakalı araç ile Çerkezköy’den Hallaçlı’ya gitmekte olan Adnan Özçelik yönetimindeki 59 ZF 359 plakalı kamyonet dar köprüde kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Ali Dalyan ve aynı araçta bulunan Yüksel Dalyan araç içerisinde sıkışarak ağır yaralanırken, kamyon sürücüsü Adnan Özçelik ise kazayı yara almadan atlattı.

 

YARALILAR ARAÇTA SIKIŞTI

 

Araçta sıkışan yaralılar Çerkezköy Belediyesi İtfaiye kurtarma ekipleri ve polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Ali Dalyan ve Yüksel Dalyan, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YOL BİR SAAT TRAFİĞE KAPANDI

 

Çarpmanın etkisi ile aracın arka koltuğu dereye fırlarken, kaza nedeniyle Çerkezköy-Hallaçlı yolu yaklaşık bir saat çift taraflı trafiğe kapandı. Araçların olay yerinden kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı. Durumları ağır olan yaralıların hastanede tedavileri devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10