Zehra-Mehmet Gülkaya anaokulunun temeli atıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren Bony Çorap fabrikasının sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fevzipaşa Mahallesi’ne kazandıracağı 100 öğrencilik anaokulunun

Çerkezköy 4.07.2012 22:08:00 0
Zehra-Mehmet Gülkaya anaokulunun temeli atıldı

Çerkezköy Haber - Fevzipaşa Mahallesi’nde yapımına başlanan Zehra-Mehmet Gülkaya anaokulunun temeline düzenlenen bir törenle ilk harç atıldı.

 

TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Fevzipaşa Mahallesi’nde Pasha Otel’in arka kısmında Bony Çorap Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya tarafından yaptırılan Zehra-Mehmet Gülkaya anaokulunun temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Önceki gün saat 17.00’da düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hasan Gülkaya’nın oğlu Ercüment Ali Gülkaya, Bony Çorap Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Kutbay Bulutçu, Bakım ve Teknik Müdürü Ahmet Gazi ve çalışanlar katıldı.

 

1 EYLÜL’DE TAMAMLANACAK

 

Anaokulun inşaat çalışmaları hakkında bilgiler veren İnşaat Bakım ve Teknik Müdürü Ahmet Gazi, okulun 1 Eylül’de tamamlanacağını ifade ederek “Okulumuz yeni eğitim ve öğretim yılına yetişecek. 400 bin TL’ye mal olması planlanan Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulunun inşaatı Bony Çorap fabrikası tarafından, donatımı ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak. Şuana kadar inşaatın zemini atıldı. Üzerine izolasyon yapıldı ve demir bağlandı. Tek kat olan okulumuz 800 metrekarelik alana yapılacak” dedi. Duaların okunması ve kurban kesilmesinin ardından Kaymakam Ayhan Bayhan, Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Hasan Gülkaya’nın oğlu Ercüment Ali Gülkaya butona basarak temele ilk harcı attı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10