Kavşakta iki araç çarpıştı; 3 yaralı

Çerkezköy Tugay kavşağında önceki akşam iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Kazada yaralanan Aydemir Demirkıran, Emine Demirkıran ve Gülcan Demirkır

Çerkezköy 5.07.2012 21:48:00 0
Kavşakta iki araç çarpıştı; 3 yaralı

Çerkezköy Haber - İstanbul-Saray yolu üzerinde Tugay Kavşağında önceki gece meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

3 KİŞİ YARALANDI
 Edinilen bilgiye göre önceki akşam saat 22.30 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gelişti; 59 RF 447 plakalı Seat Marka aracı ile İstanbul’dan Saray istikametine seyir halinde olan Ayhan Demirkıran ile Çerkezköy istikametinden Ambardere istikametine gitmeye çalışan Semra Kozuva idaresindeki 59 UT 324 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada 59 RF 447 plakalı araç içersinde bulunan Aydemir Demirkıran, Emine Demirkıran ve Gülcan Demirkıran yaralandı. Araç sürücüleri ise kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  
 POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI
 Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, olay yerine gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolda güvenlik önlemi aldı. Kaza dolayısıyla her iki araçta da önemli ölçüde maddi hasar meydana geldi. Araçlar çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Hastanede tedavisi devam eden yaralıların ise durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10