Üç Islah OSB Tüzel Kişilik kazandı

Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Koordinatörü Mustafa Masatlı, Islah OSB kuruluşları olarak Tekirdağ’ın Türkiye’de ilk sırada yer aldığını söyledi.

Tekirdağ 6.07.2012 21:31:00 0
Üç Islah OSB Tüzel Kişilik kazandı

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Koordinatörü Mustafa Masatlı, Islah OSB kuruluşları olarak Tekirdağ’ın Türkiye’de ilk sırada yer aldığını söyledi.

TÜRKİYE’DE İLK SIRADAYIZ
Tekirdağ'da üç Islah OSB'nin daha "tüzel kişilik" kazandığını belirten Masatlı, “Bu alanda Tekirdağ Türkiye'nin diğer illerine göre çok önde” dedi. Son olarak Ergene-1, Ergene-2 ve Türkgücü Islah OSB'nin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından "tüzel kişilik" kazandığını söyleyen Vali Yardımcısı Masatlı “Tekirdağ'da yürütülen düzensiz sanayinin düzenli hale getirilmesi için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Tescil edilen üç bölgeyle ilgili iş ve işlemler hızla devam ediyor. Son değişikliklerle birlikte Tekirdağ'da 6 Islah OSB kuruldu. Tekirdağ'da tüzel kişilik kazanan 6 Islah OSB ile birlikte 2 Islah OSB'nin de bakanlıktaki işlemleri devam ediyor. Türkiye'de 7 Islah OSB bulunuyor. Bunların 6'sı Tekirdağ'da. Bir tanesi de İzmir Kemalpaşa'da" dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10