Vali Kemelek yol çalışmalarını denetledi

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve Saray Kaymakam Vekili İrfan Demiröz ile birlikte İl Özel İdaresi ve Köydes yatırım programında bulunan asfalt kaplama ?

Tekirdağ 6.07.2012 21:34:00 0
Vali Kemelek yol çalışmalarını denetledi

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve Saray Kaymakam Vekili İrfan Demiröz ile birlikte İl Özel İdaresi ve Köydes yatırım programında bulunan asfalt kaplama çalışmalarını incelemek amacıyla Çerkezköy’e geldi.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Çerkezköy’e bağlı Karlıköy ile Büyükyoncalı arasındaki 3 kilometrelik yol yapım çalışmalarını denetleyen Kemelek, Karlıköy Muhtarı Sadi Er ile de görüşerek köyün sorunları hakkında bilgi aldı.
KÖYLÜLERİ DİNLEDİ
Vali Kemelek beraberindekilerle birlikte Bahçeköy’de Muhtar Vahdettin Doğan ve köylülerle de görüşerek köylülerin sorunlarını dinledi. Bahçeköy’den Saray’a geçen Vali Zübeyir Kemelek ve beraberindekiler Toprak Mahsulleri Ofisi’nde yeni hasat ettikleri buğdayı getiren çiftçilerle sohbet ederek, çiftçilerin sorunlarını dinledi. Kemelek ayrıca Çukuryurt Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan park çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Muhtar Mümin Buluş’tan bilgi aldı.
 

Haber / Meryem GÜNEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10