Cesedi, annesinin mezarı başında bulundu

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Beyendik Beldesi'nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen emekli imam 57 yaşındaki Fikri Akgül, annesi Hayriye Akgül'ün mezarı yanında bilekleri ve boğazı kesilmiş hal

Bölgede Gündem 13.07.2012 22:21:00 0
Cesedi, annesinin mezarı başında bulundu

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Beyendik Beldesi'nde yaşayan, önceki sabah evinde sabah namazını kıldıktan sonra dışarıya çıkan evli ve 4 çocuk babası Fikri Akgül'den ailesi bir daha haber alamadı.

 

MEZARLIKTA BULUNDU

 

İddiaya göre, meraklanan ailesi, durumu enişteleri Hüseyin Erbil'e bildirdi. Bunun üzerine Erbil, Fikri Akgül'ün annesi Hayriye Akgül'e düşkünlüğünü bildiği için Beyendik Beldesi'ndeki mezarlığa gitti. Erbil, mezarlık girişinde Fikri Akgül'ün kapıları açık olan 22 FR 209 plakalı otomobili ile ön konsol üzerindeki kimliğini ve 'Ölümünden kimse sorumlu değildir' diye yazan notu gördü. Mezarlığa girdiğinde de Akgül'ü yerde kanlar içinde buldu.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fikri Akgül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Elindeki çakı ile bileğini ve boğazını keserek intihar ettiği tahmin edilen Akgül'ün cesedi, jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Haber / Cihangir ARIK
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10