500 kişi aynı sofrada buluşacak

Geçtiğimiz yıllarda iftar çadırı kurarak insanları Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluşturan Kapaklı Belediyesi, bu yıl da geleneği bozmuyor. Ramazan boyunca kurulacak iftar çadırında 500

Çerkezköy 16.07.2012 21:11:00 0
500 kişi aynı sofrada buluşacak
Çerkezköy Haber - Kapaklı’da geçtiğimiz yıllarda düzenlenen iftar çadırı geleneği bu Ramazan’da da devam edecek. Kapaklı Belediyesi, belediye eski hizmet binası arkasındaki boş alanda kuracağı iftar çadırında her akşam 500 kişiyi ağırlayacak.
500 KİŞİYE SICAK YEMEK
Daha önceki yıllarda da iftar çadırı kurduklarını söyleyen Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, bu yıl da aynı geleneği sürdüreceklerini söyledi. Kimsesizlerin, fakir fukaraların ve yolda kalanların yanlarında olacaklarını söyleyen Sekmen “Yemeklerimiz'' Özel Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapılacak. Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı’da bulunan iş adamları ve hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan da 500 kişiye sıcak yemek vereceğiz” dedi.
ÇADIRA GELEMEYENLERİN EVLERİNE GÖTÜRÜLECEK
Belediyeciliğin, sadece yol yapmaktan ibaret olmadığını belirten Sekmen, “Belediyecilik sadece yol, su kanalizasyon gibi işler yapmak değil, sosyal belediyecilik adına ne varsa Kapaklı’da onları gerçekleştirmek adına yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi. Bu yıl yeni bir ilke daha imza atacaklarını ifade eden Sekmen “Oruç tutup da çadırımıza gelemeyecek durumda olan yaşlılara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine de Ramazan ayı boyunca sahurda ve iftarda sıcak yemek götüreceğiz” dedi.
Haber / Saliha KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10