Asfalt çalışmalarının startı verildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihalesi geçtiğimiz ay yapılan asfalt yol yapımı işi için 3 milyon 190 bin TL teklif veren Yol fen İnşaat Asfalt firması, asfalt çalışmalarının startını dün Kum

Çerkezköy 16.07.2012 22:07:00 0
Asfalt çalışmalarının startı verildi
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay 4 milyon 666 bin 977 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan asfalt yol yapımı için dün start verildi. Hükümet Caddesi, Öztrak Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Namık Kemal Bulvarı ve birçok caddede gerçekleştirilecek olan sıcak asfalt yol kaplama çalışmaları için 3 milyon 190 bin TL teklif veren Yol Fen İnşaat Asfalt Nakliye firması, dün çalışmalara Kumlugeçit Kavşağı’ndan başladı.
YOL TRAFİĞE KAPANDI
İlk etapta öncü ekibin asfalt tamiri ve dolgu çalışmaları yaptığını belirten Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, “Öncelikle trafik ekiplerince yol trafiğe kapatıldı ve araçlar için yeni güzergah belirlendi. Yolun trafiğe kapanmasının ardından da asfalt tamiri ve dolgu çalışmaları gerçekleştirildi. Bu sabah itibari ile de sıcak asfalt yol kaplama çalışmalarına başladı” dedi.
10 GÜNDE TAMAMLAYACAĞIZ
Çalışmaların 13 kamyon, 2 finisher, 1 asfalt silindiri lastik bandajlı silindir ve 1 de trimer kazıcı ile yapılacağını söyleyen Kemal Gümüş, “Hedefimiz ilk etap çalışmalarını 10 gün içinde tamamlamak ve yolu bir an evvel tekrar trafiğe açmaktır” dedi.
1. ETAP NARİN KAVŞAĞI’NDA SONA ERECEK
Birinci etap çalışmalarının Kumlugeçit Kavşağı’nda başlayıp Narin Kavşağı’nda tamamlanacağını ifade eden Kemal Gümüş, “2. etap çalışmalarımız Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nde Hükümet Caddesi ve Tugay Kavşağı arasında yapılacak” dedi. 
Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10