Kuran Kursu öğrencileri için piknik düzenlendi

Hacı Fahri Zümbül (HFZ) Camii Yaz Kuran Kursu’nda eğitim alan 160 öğrenci önceki gün düzenlenen piknikte bir araya geldi. Öğrencilerin Kuran-ı Kerim’i hızla öğrendiğini belirten HFZ Camii İma

Çerkezköy 19.07.2012 23:13:00 0
Kuran Kursu öğrencileri için piknik düzenlendi

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii’nde açılan yaz Kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler düzenlenen bir piknikte bir araya geldi.

160 ÖĞRENCİ KATILDI
Önceki gün Tepe Emlak Konutlarında düzenlenen pikniğe Çerkezköy Müftü Vekili Faruk Aktepe, HFZ Camii İmamı Abdullah Karacan, camii müezzini İsmail Bütün, kuran kursu hocası Fatma Demir ile öğrenciler katıldı. Kursa devam eden ve piknikte bir araya gelen 90 kız ve 70 erkek öğrenci, düzenlenen yarışmalarla da gönüllerince eğlendi.
“MÜKAFAT OLARAK PİKNİK DÜZENLEDİK“
Piknikte 160 öğrenciyi Kuran-ı Kerim okuma ve eğitimi hakkında bilgiler de verdiklerini belirten HFZ Camii İmamı Abdullah Karacan ‘Hacı Fahri Zümbül Camii’nde 2.dönem 2.kurs devam ediyor. Öğrencilerimiz hızla Kuran-i Kerim’i okuyorlar. Mükafat olarak bizler de öğrencilerimiz için piknik tertipledik. Hayırseverlerimiz desteği ile düzenlenen piknikte Ramazan öncesi oruç tutmanın ve orucun önemi hakkında öğrencileri bilgilendirdik. Ailelerimize çocuklarımızın oruç tutması tavsiye edildi” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10