Motosiklete çarpmamak için direğe çarptı; 4 yaralı

Pınarça- Kapaklı yolu üzerinde dün saat 16.20 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Çerkezköy 25.07.2012 21:20:00 0
Motosiklete çarpmamak için direğe çarptı; 4 yaralı
ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI
Çerkezköy Haber -Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Dün saat 16.20 sıralarında Pınarça’dan Kapaklı istikametine seyir halinde ilerleyen Kemal Keçeci idaresindeki 59 RL 724 plakalı minibüs Kapaklı istikametinden Pınarça istikametine seyir halinde olan plakası alınamayan bir motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, büyük bir hızla yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı.
4 KİŞİ YARALANDI
Çarpmanın etkisiyle araç şoförü Kemal Keçeçi ile araçta bulunan Ramazan Keçeçi, İsmail Keçeçi ve Erhan Keçeçi yaralanırken, araç içersinde bulunan Dursun Keçeci, Ahmet Keçeci, Samet Keçeci ve Eyüp Keçeci ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kafasından darbe alan Ramazan Keçeci, ayağı kırılan Erhan Keçeci, iç kanama geçirdiği tespit edilen Ramazan Keçeci ve İsmail Keçeci olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
POLİS KAZAYA SEBEP OLAN MOTOSİKLETİ ARIYOR
Olayın ardından ekipleri geniş güvenlik önemli alırken, kazaya sebep olan motosikletin bulunması için de çalışma başlatıldı.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10