Futbolcular ve yönetim iftarda buluştu

Yeni sezona kadrosuna kattığı yeni isimlerle merhaba diyen Kapaklıspor Kulübü Teknik heyet ve futbolcuları, önceki gün Mandalı İş Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 4.08.2012 08:25:00 0
Futbolcular ve yönetim  iftarda buluştu

Çerkezköy Haber- Kapaklıspor’un teknik heyet, A takım ve U19 takım oyuncuları için organize ettiği iftar yemeğine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı.

                                                                KAPAKLI TÜRKİYE’NİN MOZAİĞİ
Kapaklı Beldesi’nin adeta Türkiye’nin bir mozaiği olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Günlük hayatta ve siyasette olduğu gibi sporda da ülkenin birçok yerinden gelen ailelerin çocuklarının aynı çatı altında buluştuğunu görüyoruz” dedi. Kapaklı’daki sporcuları beldeye enjekte etmeye çalıştıklarını söyleyen Mandalı, “Sizlerin bir yandan sporla uğraşırken bir yandan da ailenize destek olmak için çalıştığınızı biliyoruz. Bu konuda size imkan sağlama derdindeyiz” diye konuştu.
                                                                   NÜFUS 100 BİNE DAYANDI
Kapaklı’nın sanayi alanı olma dışında bir cazibesi olmadığını dile getiren Mandalı, sanayinin her geçen gün artması sonucu nüfusun da arttığını ifade etti. 2011 yılı içinde 10 bin nüfusun Kapaklı’ya göç ettiğini belirten Mandalı, “Bu yıl da en az 10 bin kişi Kapaklı’ya göç edecek. Kapaklı nüfusu 100 bine dayanmış durumda” dedi. Bir yandan gençlere istihdam sağlayacak çalışmalar içerisinde olduklarını ifade eden Mandalı, bir yandan da sportif alanlarda başarının sağlanabilmesi için yapılması gerekenler konusunda gayret gösterdiklerini söyledi.
                                                                   BÜROKRASİYE TAKILDIK
Kapaklı için 10 yıllığına stat yeri kiralandığını söyleyen Mandalı, “Şuanda bürokrasiyi aşamadık. Mali yönden bir sıkıntımız yok. Paramız var fakat çalışmalara başlayamıyoruz. Bürokratik engelleri aşar aşmaz çalışmalara başlayacağız ve ilk kazmayı vurarak stadı ligin 2. yarısına yetiştirmeye gayret edeceğiz” dedi.
40 BİN TL YARDIMDA BULUNDUK

Kapaklı’nın çok eski bir maziye sahip olmadığını kaydeden İrfan Mandalı, “Belde için ne yapılması gerektiğini, beldenin önceliklerini en iyi bilenlerdenim. Kapaklı ham bir yer. İşlenmesi gerekiyor” dedi. Bir belediyenin sportif alanlara destek olabilmesi için ilk olarak yol, su ve altyapı gibi alanlarda eksikliklerini tamamlaması gerektiğini ifade eden Başkan Mandalı, “Bugüne kadar kulübün yönetimine karışmadım karışmam da. Fakat kulübe ekonomik anlamda destek olmak için elimden geleni yaparım. Geçtiğimiz günlerde meclisimizin de onayı ile Kapaklısporumuza 40 bin TL yardımda bulunduk” dedi.

                                                                   AKAN KAN DURSUN
Eskiden kulübe insanların elinden geldiğince bağış yolu ile destek olduğunu anımsatan Mandalı, “Bugün insanlar bağış yapmaktan kaçınıyor. Okul yapalım diyoruz, zaten devlet yapıyor diyerek yardımda bulunmak istemiyorlar. Fakat iş cami yaptırmaya geldiğinde imkanı olmasa da yardım etmeye çalışıyorlar. Herhalde kendilerini ölüm korkusu sarıyor. Elbette ki camiler bizim için çok büyük önem arz ediyor. Eğer bir yerde cami eksikliği varsa, bu eksikliğin giderilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Fakat şu da bir gerçek ki Kapaklı’da cami eksikliği yok” dedi. Suriye’de yaşanan olaylarda birçok masumun kanının döküldüğünü söyleyen Mandalı, Başbakanın ve diğer siyasi partilerin de bu durumu kınadığını belirterek, akan kanın bir an önce durmasını temenni etti.
                                                              MAĞLUBİYETE PRİM YOK
Futbolculardan bu sezon şampiyonluk beklediğini söyleyen Başkan Mandalı, “Eğer inanırsanız başarabilirsiniz. Gözlerinizde o enerjiyi görüyorum. Hedefiniz her zaman şampiyonluk olmalı. Yönetim bir karar aldı. Aldığınız her beraberlik için 50 TL, her galibiyet için de 100 TL prim alacaksınız” diye konuştu.
                                                                  ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural da güçlü bir ekip kurduklarını belirterek, sezon sonunda ipi göğüsleyecek güce sahip olduklarını söyledi. Başarmak için çok çalışmak gerektiğini ifade eden Vural, “Sizlere inanıyorum. Sezon sonunda şampiyon olup o kupayı hep birlikte kaldıracağız” dedi. Atatürk Mahallesi Muhtarı ve Kapaklıspor Yöneticisi olan Bilal Tokuç da desteklerinden dolayı Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür ederken oyunculardan şampiyonluk sözü istedi. İftar yemeğine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç ve Teknik Direktör Cengiz Vural’ın yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Kulüp Başkanı Hulki Eren, yeni transferler Fahrettin Temur, Ufuk Törin, Gökhan Özkan, Sabri Yakan ve İbrahim Durmaz ile A Takım ve U19 Takımı oyuncuları katıldı.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10