İlaç içerek intihara kalkıştı

Çerkezköy Tepe Emlak Konutlarında yalnız yaşayan 18 yaşındaki Kerem K. İstanbul’da yaşayan ailesiyle tartıştıktan sonra evde bulunan yüksek dozda hap içerek canına kıymak istedi. Olay yerine gelen 112

Çerkezköy 6.08.2012 06:33:00 0
İlaç içerek intihara kalkıştı

Çerkezköy Haber - Son zamanlarda Çerkezköy’de meydana gelen intihara teşebbüs olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bulanıma girdiği iddia edilen bir kişi hap içerek intihar etmek istedi.

AİLESİ İLE KAVGA ETTİ
Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Tepe Emlak Konutları’nda tek başına yaşayan Kerem K.(18) iddiaya göre İstanbul’da yaşayan ailesi ile tartıştıktan sonra telefonlarını kapattı. Ailesinin Kerem K.’ye ulaşamamasının ardından durumu Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri kendisinden 4 saattir haber alınamayan Kerem K’yi evde yarı baygın halde buldu.
İNTİHARA KALKIŞTI
Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kerem K.’nin intihar etmek için yüksek dozla ilaç içtiği tespit edildi. Kerem K. midesi yıkandıktan sonra yoğun bakıma alındı. Bir süre yoğun bakımda bekletilen Kerem K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10