Kutay Temizlik’in iftarında bir araya geldiler

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Kutay Temizlik Şirketi önceki gün Çerkezköy Polis Evi’nde çalışanları ve davetliler için iftar yemeği verdi.

Çerkezköy 7.08.2012 01:17:00 0
Kutay Temizlik’in iftarında bir araya geldiler

GELENEKSEL HALE GELECEK

Çerkezköy Haber- Uzun yıllar Çerkezköy’de polis memurluğu yapan Yavuz Kantaroğlu tarafından kurulan Kutay Temizlik Şirketi, önceki gün düzenlenen iftar yemeğinde çalışanları ve dostları ile bir araya getirdi. Emekli olduktan sonra 2010 yılında Kutay Temizlik Şirketi’ni kurmaya karar verdiğini söyleyen Kantaroğlu, katılan herkese teşekkür ederken, düzenlenen iftar yemeğinin bundan sonra geleneksel hale geleceğini ifade etti.

100 KİŞİYE İFTAR VERİLDİ
Davetliler oruçlarını Yanıkağıl Köyü Camii İmam Hatibi Mustafa Kurt tarafından okunan ezan eşliğinde açtı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı iftar programı, yemek duasının okunması ile son buldu. Kutay Temizlik Şirketi’nin iftar programına, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Veliköy Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban,Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Necmi Arpacı, İsmet Paşa Aile sağlık Merkezi Doktoru Selahattin Kahraman, Kapaklı Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Murat Öz ve Müdür Yardımcısı Leyla Özkan, firma çalışanları ve çok sayıda müşteri ve tedarikçi katıldı.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10