Araç dereye uçtu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden şehir merkezine seyir halinde olan araç frenlerinin boşalması sonucu kaza yaptı. Kazada bir kişi yaralandı.

Çerkezköy 7.08.2012 01:36:00 0
Araç dereye uçtu

Çerkezköy Haber- Çerkezköy’de frenlerin boşalması sonucu yavaşlayabilmek için tren yolunun yanındaki yeşil alana giren araç dereye uçtu.

FRENLERİ PATLADI
Edinilen bilgilere göre arkadaşları Hüseyin Çiftçi ve Bekir Tosun ile birlikte 35 AD 4951 plakalı aracıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden şehir merkezine seyir halinde olan Yılmaz Topçu, Çerkezköy Mezbahanesi mevkiinde aracın frenlerinin boşaldığını fark etti. Topçu, aracı yavaşlatabilmek için direksiyonu tren yolunun yanında bulunan yeşil alana kırdı. Önüne çıkan dereyi son anda fark eden Topçu, aracın dereye uçmasına engel olamadı.
“ALLAH’IM NE OLUR BABAM İYİ OLSUN”
Kazada araç sürücüsü Yılmaz Topçu bacağından yararlanırken, kaza sırasında araçta bulunan Hüseyin Çiftçi ve Bekir Tosun kazayı yara almadan atlattı. Yılmaz Topçu’nun eşi, oğlu ve küçük kızı kazayı haber alır almaz olay yerine geldi. Kocasını yerde yatar vaziyette gören eşi sinir krizi geçirirken, küçük kızı ise “Allah’ım ne olur babam iyi olsun” diye ağlayarak dua etti.
HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada hafif yaralanan Yılmaz Topçu 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, dereye uçan araç da olay yerine gelen çekici vasıtası ile dereden çıkartıldı. Yaralı Topçu’nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10