“AK Partili Belediyeler imkanları yatırıma dönüştürüyor”

Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir’e taziye ziyaretinde bulunmak için Kapaklı’ya gelen AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti.

Çerkezköy 7.08.2012 01:42:00 0
“AK Partili Belediyeler imkanları yatırıma dönüştürüyor”

Çerkezköy Haber – Bir süre önce annesini kaybeden Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir’e taziye ziyaretinde bulunmak üzere Kapaklı’ya gelen AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, Kapaklı’daki ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Belediyesi’ni de ziyaret etti.

ALİ ERTEM’İ ZİYARET ETTİ
AK Parti Kırklareli Milletvekili Av.Şenol Gürşan, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karaöz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.
“TAYİZE İÇİN GELDİM”
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesi ile birlikte Kırklareli’nde kamu kurum ve kuruluşları ile esnafları ziyaret ettiğini ifade eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan “Çok yakın arkadaşım olan ve yakın bir zaman içinde annesini kaybeden Kapaklı Belediye Meclis üyesi İrfan Demir’e taziye ziyareti için Kapaklı’ya geldim. Ak Parti Kapaklı Belde Teşkilatını ve Çerkezköy İlçe Teşkilatını da ziyaret ettim” dedi.
“BELEDİYELERE HİZMET YAPILIYOR”
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, belediyelerin AK Parti iktidarları döneminde birçok hizmet yaptıklarını ifade ederek, AK Partili belediye başkanlarının imkanları iyi kullanıp yatırıma dönüştürdüklerini vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de, AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan’a ilçede yapılan çalışmaları anlatarak ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10