Veliköylüler MOBESE istiyor

Veliköy’de iddiaya göre son aylarda yaşanan hırsızlık olayları bölge sakinlerini rahatsız ediyor.

Çerkezköy 8.08.2012 00:02:00 0
Veliköylüler MOBESE istiyor

Çerkezköy Haber - Vatandaşlar, son 3 aylık süreçte 10 ile 15 ayrı hırsızlık olayı meydana geldiğini söyledi.

2 KEZ EVİNE GİRDİLER
Veliköy’de yaşayan C.Y isimli bir vatandaş, hastaneye yattığı bir haftalık süre içinde evinde hırsızlık yaşandığını ve asker uğurlamasına gittiği sırada ikametine girildiğini belirterek, hırsızların evinden çok sayıda zihniyet eşyası ve bir miktar parayı aldıklarını söyledi.
TARLASINI SATTI
Yine bir hırsızlık olayında bu kez M.Ü isimli vatandaş mağdur oldu. Tarlasını sattığı sırada evine giren hırsızların evden ruhsatlı silah, laptop ve bir miktar para aldıkları iddia edildi. Diğer bir hırsızlık olayının mağduru da Ö. İ isimli vatandaş oldu.
MOBESE İSTİYORLAR
Veliköy’de son 3 aylık dönemde yaklaşık 15 ayrı hırsızlık olayı meydana geldiğini belirten vatandaşlar, beldenin giriş ve çıkışlarına, önemli noktalarına MOBESE kameralarının konulmasını istedi. 
ÇETE OLABİLİR
Diğer taraftan bölge sakinleri meydana gelen hırsızlık olaylarının birçoğunun evlerde kimselerin olmadığı zamanlar yaşanmasına dikkat çekerek, beldede bir hırsızlık çetesinin olabileceği ihtimalini dile getirdi. Hırsızlık olaylarından adeta yaka silken Veliköy halkı, başta yetkili idareciler olmak üzere güvenlik güçlerinden suçluların biran önce yakalanmalarını istiyor.
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10