Umre yolcularımızı uğurladık

İslam’ın bireyi olan herkesin yürekten gitmek istediği kutsal topraklara Çerkezköy’den önceki gün 14 kişi uğurlandı.

Çerkezköy 11.08.2012 02:35:00 0
Umre yolcularımızı uğurladık

Çerkezköy Haber - 24 Ağustos tarihinde Ramazan Bayramından sonra Türkiye’ye dönecek olan Umre yolcularını çok sayıda Çerkezköylü ve yakın akrabaları dualarla yolcu etti.

YOLCULUK ÖNCESİ SEMİNER
Kutsal topraklara gidecek Hacı adayları ise Bayram sonrasını bekliyor. Bayram sonrasında Hacca gidecek adayların iki veya üç hafta seminer göreceği ve seminerde yolculuk öncesi Hac ile ilgili bilgiler verileceği belirtildi. 
RESMİ RAKAMLAR NETLEŞECEK
Çerkezköy İlçe Müftülüğü Bayram sonrası gerçekleşecek olan Hac yolculuğuna katılacak olan Hacı adaylarının sayılarının şu aşamada net olmadığını, ek kontenjanların olabileceğini bu nedenle hareket tarihi ile birlikte resmi rakamların netleşeceğini açıkladı. Çerkezköy’de kesin kayıt sayısının 67 olduğu öğrenilirken, bu rakamın artması bekleniyor. 
 

BAYRAMDAN SONRA GİDECEKLER

Çerkezköy İlçe Müftüsü Mahmut Emin, Ramazan bayramı sonrasında Çerkezköylü Hacı adaylarının kesin olarak belirleneceğini, Bayram sonrasında yolculukların başlayacağını ve bu konuyla ilgili de kesin sonuçların Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından açıklanacağını belirtti.
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10