Karakahya "Fenerbahçeliler olarak hep ilklere imza attık"

Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği Çarşamba akşamı verdiği iftar sofrası ile Kırklarelili olan herkesin takdirini kazandı. Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği lokalinin önünde gerçekleştirilen iftara F

14.08.2012 22:09:00 0
Karakahya "Fenerbahçeliler olarak hep ilklere imza attık"

Yaklaşık 350 kişinin olarak oturarak iftar yaptığı sokakta 150-200 kişide ayakta ama bu mekânın çevresinde bulunarak iftarını açtı.

“BAŞKAN ARTIK YANIMIZDA “
STK ve spor kulübü taraftarı olarak Kırklareli'nde bir ilke imza atılmış oldu. Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Kurtuluş Karakahya duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Açıkça söylemek gerekirse bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmiyordum. Herhalde bin tane daha sandalyemiz olsa yetmezdi buraya sığmadık açıkçası. Çok şükür ki malzemelerimizi fazla fazla almıştık kısacası tedbirliydik. Bu kadar kalabalık olması tüm arkadaşlarımı ve beni çok mutlu etti. Bizler Fenerbahçeliler olarak hep ilklere imza atmış bir spor kulübünün taraftarıyız. Böyle olmaktan da mutluyuz ve gururluyuz. Başkanımız Aziz Yıldırım yanımızda olduğu için şu an daha da mutluyuz. Parçanın halkaları tamam olduğunda her şey çok daha mutluluk verici oluyor. Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği olarak önümüzdeki senelerde bunu gelenek haline getirmek istiyoruz. Tüm yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımın katkıları ve emekleri ile gerçekleştirdik bu iftar sofrasını onların adına gazeteniz aracılığı ile herkese çok teşekkür ediyor ve Ramazan ayının güzel geçmesini temenni ediyoruz" dedi.
“BÜYÜK MUTLULUK TAŞIYORUZ”
Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı ve Fenerbahçeliler Derneği lokalini işletmecisi Hayrettin Öztepe Çarşamba akşamı İftar sofrasında şunları dile getirdi: "Bir Fenerbahçeli olarak bir kez daha kendimle ve arkadaşlarımla gurur duydum. Bizler gerçekten ilkleri başaran takımın taraftarıyız. Burada böyle bir şeye vesile olduğumuz için ayrıca büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu geleneklerimizi göreneklerimizi gelecek nesillere de aktarmalıyız. Buradaki kalabalık bizleri çok mutlu etti. Büyük takımın büyük taraftarına ancak bu şekilde hizmet edilir. Bizler önümüzdeki dönemlerde daha büyük organizasyonlara imza atacağız. Tüm Kırklarelili hemşerilerimizin ayrıca tüm Fenerbahçelilerin Ramazanını ayrı bir şekil de kutluyorum" dedi. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10