“Çerkezköy’den neden utanıyorsun?”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da katıldığı bir iftar programında “Çerkezköy’den utanıyorum” sözlerini sarf eden Cumhuriyet H

Çerkezköy 15.08.2012 21:34:00 0
“Çerkezköy’den neden utanıyorsun?”

“NEDEN UTANIYORSUN?”

Çerkezköy Haber - İlçe Teşkilatında önceki gün saat 19.30’da basın toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün “Çerkezköy’den utanıyorum” şeklindeki sözlerine cevap verdi. MHP İlçe Teşkilatı olarak Çerkezköy’den utanmadıklarını ve Çerkezköy ile gurur duyduklarını belirten Ordu “Emre Köprülü’ye soruyorum. Çerkezköy sanayi şehri olduğu için, Türk ekonomine ve üretimine en çok katkı yapan ilçe olduğu için, Tekirdağ’a en fazla gelir getiren ilçe olduğu için mi utanıyorsun? İmar kirliliği, su kirliliği, hava kirliliği, rant kirliliğinden mi utanıyorsun? Yüzde 30 iskanı alamayan konutlardan mı, yüzde 30 iskanı olmayan konutlarda oturan vatandaşların yüzde 50 daha fazla elektrik parası ödediğinden mi utanıyorsun? 14 yıldır imara açılan Ambardere’nin alt yapısından mı, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Sağlık Komisyonu üyesi olan Candan Yüceer’in ikamet ettiği Ambardere’deki kanalizasyon sularının Çerkezköy’ün içme suyuna karışmasından mı, Atatürk Caddesi’ne birilerinin paralı olarak otopark yapmasından mı utanıyorsun? Bu olumsuz işleri sadece AK Parti’nin değil CHP’nin meclis üyeleri ile birlikte yapmasından mı utanıyorsun? Yoksa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanının AK Partili Belediye Başkanının makamına gidip Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaptığı muhalefetleri çok ağır bulup nara attığından mı utanıyorsun? 2009 yılında oy vererek yerel yönetimi seçen değerli insanlarımızdan mı utanıyorsun?” dedi.

“15 YIL GERİYE GİTTİĞİNİ SÖYLÜYORUZ”
Milletvekili Emre Köprülü’nün Çerkezköy’deki utanç tablosunu kendisinin itiraf ettiğini söyleyen Ordu “Vatandaşlarımız 2009 yılında beş yıl hizmet yapsın diye bu kişilere oy verdiler. 2009’dan bu yana MHP olarak biz bu seçilen kadronun Çerkezköy’ü 10 yıl ileri değil, 15 yıl geri getireceğini belirterek tüm yanlışları ile birlikte hem kamuoyuna hem de belli sorumlu makamlara basın aracılığı ile sesimizi duyurduk. Duyurmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz halkımıza hizmet için, en doğru hizmeti getirmek için varız. Çerkezköy’ün içme sularına kanalizasyon katıldığını ve halkımızın yüzde 50’sinin akciğer ve karaciğer hastalığına yakalandığını söylüyoruz. Vekilimiz gelirse nelerin suya katıldığını bizzat yerinde incelemelerde bulunarak gösteririz” dedi. 
 
110 TON NEREDE KESİLİYOR?
Çerkezköy’de mezbahanede normalde 120 ton et tüketilmesi gerektiğini ama bu sayının 10 ton olduğunu iddia eden Ordu “Çerkezköy’de 120 ton et kesilmesi gerekiyor. Çerkezköy Belediyesi 10 ton et kesiyor. Bu etlerin 110 tonunun nereden geldiği ve nerede kesildiği belirtilmiyor. Söyleye söyleye benim midem bulandı ama milletin midesi bulanmıyor. Trakya’da ve Çerkezköy’de yenilen ve tüketilen etin yüzde 80’inin nereden geldiği belli değil. Kalitesinin ne olduğu belli değil. Birilerinin bu kesilen etlerle ilgili açıklama yapması lazım” dedi.
 
BU DAVA HEPİMİZİN DAVASIDIR
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün bu konularla ilgilenmesi ve vatandaşların kansere yakalanmaması için Sağlık Komisyonu üyesi olan Milletvekili Dr.Candan Yüceer’e gereken uyarıları yapması tavsiyesinde bulunarak “Bu sorunlar sen ve ben davası değildir.Komple hepimizin davasıdır” diye konuştu. Basın toplantısının ardından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yavuz Lokantası’nda basın mensuplarına iftar verdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10