Bayramda ekmeksiz kalmayacaksınız

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Ramazan Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde ikişer fırının; üçüncü gününde ise bütün fırınların açık olacağını bild

Çerkezköy 17.08.2012 21:00:00 0
Bayramda ekmeksiz kalmayacaksınız
Çerkezköy Haber - Ramazan Bayramında vatandaşların ekmek bulma sıkıntısı yaşamaması için Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bayramda hizmet verecek nöbetçi ekmek fırınlarını belirledi.
 
İLK GÜN AÇIK OLACAK FIRINLAR
Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Kurban Bayramı'nda vatandaşların sıkıntı yaşamaması için belirlenen nöbetçi fırınların farklı bölgelerden seçildiğini ifade etti. Erez, bayramın birinci günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yalçıner Sokak’taki Çerkezköy Unlu Mamulleri ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi Turna Sokak numara 7’deki Unseli Unlu Mamullerinin hizmet vereceğini söyledi.
 
ÜÇÜNCÜ GÜN HEPSİ AÇIK
Bayramın ikinci gününde de ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi numara 76’daki Bizim Fırın’ın ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak’taki Elbiller Unlu Mamullerinin hizmet vereceğini ifade eden Zabıta Müdürü Erez, bayramın üçüncü günü ise tüm fırınların hizmet vereceğini kaydetti.
 
Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10