AK Parti'den örnek ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Hacı Bektaşi Veli’yi Anma Haftası nedeniyle, dün saat 14.30’da Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 17.08.2012 21:01:00 0
AK Parti

Çerkezköy Haber - İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette başkan Demirbağ, Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe ile bir süre sohbet etti, haftanın önemine değindi.

KARDEŞLİK ZİYARETİ
Başkan Alaettin Demirbağ, “Ziyaretimizin sebebi değerli büyüğümüz Hacı Bektaşi Veli’yi anmak içindir. Değerli büyüğümüz Hacı Bektaşi Veli’nin de söylediği gibi, “Gelin canlar bir olalım, işi kolay kılalım. Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz” Biz de kardeşlik ziyaretinde bulunduk” dedi.
 
MÜSLÜMANLARA HEDEF ŞAŞIRTTIRILIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe ise, “Anadolu’ya İslami ilk getiren bir ilkin mimarı olan değerli büyüğümüzü anma çerçevesinde yapılan bu ziyaretin bizler için büyük önemi vardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Son yıllarda Müslümanlara hedef şaşırttırılıyor. Müslüman din kardeşlerimiz hedeflerinden şaşmasınlar. Kimseye bu fırsatı vermesinler” dedi.
 
 
KİTAP HEDİYESİ
Ziyaretin sonunda Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve partililere günün anısına İmam Hüseyin'in oğlu İmam Zeynelabidin’in dualar, Sahife –i Seccaddiye adlı birer kitabını hediye etti.
 
Haber / Mustafa KOCABAŞ
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10