Kamu görevlilerinden ‘terör’ protestosu

Edirne'de Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri, Gaziantep'te 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı protesto etti.'Kahrolsun pkk', 'Ne mutlu Türküm diy

Bölgede Gündem 26.08.2012 17:16:00 0
Kamu görevlilerinden ‘terör’ protestosu

Çerkezköy Haber - Son dönemde artan terör olayları tüm yurtta tepki çekerken, hain saldırılara bir tepki de Edirne’den geldi.

AKITTIKLARI KANLA BOĞULACAKLAR
Edirne'de Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri, Gaziantep'te 9 kişinin yaşamını yitirmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı düzenledikleri eylemle protesto etti. Ellerinde Türk bayrakları ile Edirne Belediyesi önünde toplanan üyeler, Gaziantep'teki bombalı saldırıya tepki göstererek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun pkk", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı. Ellerindeki Türk bayraklarını sallayan grup üyeleri, slogan atarak Saraçlar Caddesi'ne yürüdü. Grup adına açıklama yapan Kamu Sen Edirne İl Temsilcisi Alim Kanpolat, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı durduğunu belirterek “Bir taraftan mayınlı tuzaklarıyla Mehmetçiklerimizi şehit eden caniler, diğer taraftan Gaziantep'te sivil vatandaşlarımızın yaralanmasına neden olmuştur. Terör kurbanları arasında çocuklar da bulunmaktadır. Ne yazık ki Gaziantep saldırısının yankıları sürerken Hakkari'den gelen şehit haberiyle yine yüreklerimiz yanmıştır. Bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler akıttıkları kanla boğulacaktır” dedi. Grup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sessice dağıldı.
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10