Balkanlılar, Sakaryalı misafirini ağırladı

Sakarya Şoförler Odası Başkanı Adnan Uyumaz Çerkezköy Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri’yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çerkezköy 31.08.2012 02:18:00 0
Balkanlılar, Sakaryalı misafirini ağırladı

SİYASETİN DIŞINDA BIRAKILDI

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un yakın arkadaşı olan Başkan Adnan Uyumaz, bazı dernek üyeleri ile de sohbet etme imkanı bularak, Balkan Türklerinin siyasetteki son durumu ve ülke genelindeki siyasi gelişmelerle ilgili görüşlerini belirtti. Balkan Türklerinin siyasette çok geniş bir alanda yer aldığını belirten Başkan Adnan Uyumaz, “Trakya bölgesinde yaşayan Balkan Türkleri ve göçmen kökenli vatandaşlarımız son yıllarda siyasetin dışında bırakıldı. Trakya Türklerini siyasette temsil edecek siyasi isimlerin artması gerekiyor” dedi.
 
SOĞUKLUKTAN RAHATSIZLIK DUYUYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri ise, bölgemiz milletvekillerinin duyarsızlığından yakınarak, “bölgemiz milletvekillerinden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, seçimlerin ilk günlerinde hatırımızı sordu ve bir daha da gelmedi. Biz bölgemiz vekillerinin bu tür soğukluğundan rahatsızlık duyuyoruz” diye konuştu. Başkan Adnan Uyumaz’a teşekkür eden İleri, kendisi uzak yoldan gelerek bizleri unutmadı. Acı kahvemizi içerek bizleri son derece mutlu etti, onurlandırdı” diyerek Uyumaz’a iş ve siyasi yaşamında başarılar diledi.
 
İÇİMİZDEN BİRİDİR
Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdür Vekili Şevket Halimoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da, Adnan Uyumaz ile uzun yıllara dayalı bir dostluğunun olduğunu belirterek, “Kendisi gerçekten Trakya bölgesi insanlarına yakınlığı ile bilinen bir isimdir. Çünkü içimizden birisidir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 

Haber / Mustafa KOCABAŞAhmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10