Çocuklar oyun oynayacak, yetişkinler spor yapacak

Çocuk Oyun Grupları ve Dış Mekan Spor Aletleri Alım İşi dün ihaleye çıkarıldı. Aynur Durmuş başkanlığındaki ihale komisyonu tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşık maliyeti 221 bin 676,67

Çerkezköy 7.09.2012 19:23:00 0
Çocuklar oyun oynayacak, yetişkinler spor yapacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi, Çocuk Oyun Grupları ve Dış Mekan Spor Aletleri Alım İşi ihalesi dün saat 10.30’da İhale Komisyonu Odası’nda gerçekleştirildi. 

 

İHALEYE ÜÇ FİRMA KATILDI

Aynur Durmuş başkanlığında Nevzat Kumru, Elif Sönmez, Kenan Erez ve İlhan Hacıoğlu’nun yer aldığı ihale komisyonu tarafından gerçekleştirilen ihaleye Öz Teknik Pazarlama, Park Vizyon Metal ve Global Park ve Çevre firmaları katıldı. Dosyaların sunulmasının ardından firmaların evraklarının kontrol edilmesine geçilirken, üç firmanın da teklifleri geçerli sayıldı.

 

YAKLAŞIK MALİYET 221 BİN TL

Yaklaşık maliyeti 221 bin 676,67 TL olan Çocuk Oyun Grupları ve Dış Mekan Spor Aletleri Alım İşi için Global Park ve Çevre firması 219 bin 500 TL, Park Vizyon Metal firması 194 bin 200 TL teklif verirken, ihalede en düşük teklifi 148 bin 600 TL’lik teklif ile Öz Teknik Pazarlama firması verdi. İhaleyi kazanan firma İhale Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirmenin sonucunda belli olacak. İhaleyi kazanan firma, sözleşme imzalanmasının ardından 60 gün içinde söz konusu işi tamamlayacak. 

 

İHALE KAPSAMINDA NELER ALINACAK?

Çocuk Oyun Grupları ve Dış Mekan Spor Aletleri Alım İşi İhalesi’ni kazanan firma 5 adet 4’lü tahterevalli, 5 adet 2’li tahterevalli, 10 adet zıp zıp, 10 adet 2’li salıncak, 3 adet HSPE panelli 3 kuleli oyun grubu, 7 adet HDPE panelli 2 kuleli oyun grubu, 3 adet kondisyon bisikleti aleti, 3 adet uzay yürüyüş aleti, 3 adet bacak itme aleti, 3 adet step twist aleti, 3 adet bel esnetme aleti, 3 adet vücut geliştirme ve barfiks aleti, 3 adet kol çalıştırma aleti, 3 adet havada yürüyüş aleti, 3 adet makas aleti ve 3 adet de mekik-şınav aleti temin edecek. 

 

MALZEMELER NERELERDE KULLANILACAK?

İhale kapsamında alınacak olan malzemeler İstasyon Mahallesi Görkem Caddesi Didem Sokak, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Azcanlar Sokak, Fatih Mahallesi Devlet Hastanesi Bahçesi ve Fevzipaşa Mahallesi Sibel Sokak’taki parklara ve yeni oluşturulacak olan park alanlarına monte edilecek.

 

KALDIRIM İHALESİ İPTAL EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, 6 Eylül’de saat 10.30’da gerçekleştirilen ihale, uygun rekabet koşullarının sağlanmadığı gerekçesi ile iptal edildi. Yaklaşık maliyeti 883 bin 18 TL olan Öztrak Caddesi Kaldırımları Dekoratif Özel Yer Karosu Döşenmesi Yapım İşi ihalesine Özbey İnşaat firmasından başka bir firma katılmamıştı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10