Kapaklı Çerkezköy’le eşdeğerdir

Metin Dönmez Başkanlığında oluşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, belde yönetimlerini atamaya devam ediyor. Kapaklı yönetiminin atamasının uzun sürdüğünü söyleyen Dönme

Çerkezköy 13.09.2012 06:33:00 0
Kapaklı Çerkezköy’le eşdeğerdir

 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, yeni Kapaklı Belde Yönetimi’ni tanıtmak amacıyla önceki akşam saat 20.30’da belde teşkilat binasında toplantı düzenledi.

 

KİMSEYİ GÖREVDEN ALMADIK

 İlçe kongresinin başarılı bir şekilde tamamlandığını ve yapılan çalışmalar sonucu yeni belde yönetimlerinin atanmasına devam edildiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Geçtiğimiz günlerde parti olarak yeni bir yapılanmaya gittik. Yapılan kongrede ilçe başkanlığı görevine getirildim. Usul gereği her yeni yönetim kendi içinde yeni bir yapılanmaya gider. Biz de öyle yaptık fakat kimseyi görevden almadık” dedi.
 

32 KİŞİLİK YÖNETİM OLUŞTURDUK

 Kapaklı’da yönetimi değiştirmeyip genişletme ve güçlendirme politikası izlediklerini ifade eden Metin Dönmez, “CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Kapaklı’nın ilçe olmasını istiyoruz ve olacağına da inanıyoruz. Bu nedenle Kapaklı’da 32 kişilik bir Yönetim Kurulu oluşturduk. Yarın Kapaklı ilçe olduğunda CHP yönetimi güçlü kadrosu ile hazır durumda olacak ve arkadaşlarımız çok daha etkin bir şekilde çalışacak” diye konuştu.
 

GÜÇLENEN CHP OLDU

 Kapaklı’nın ilçe olması halinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını iddia eden Başkan Dönmez, “Eğer Kapaklı ilçe olamaz ve Çerkezköy’e bağlı bir mahalle haline gelirse, beldemiz Çerkezköy’ün CHP’ye katılmasında önemli rol oynayacaktır” diye konuştu. Kapaklı’yı Çerkezköy ile aynı gördüklerini kaydeden Metin Dönmez, “Kapaklı Belde Yönetimi’ni Çerkezköy İlçe Yönetimi ile eşdeğer sayıyoruz. Bu şekilde güçlenen Cumhuriyet Halk Partisi oldu” ifadelerini kullandı.
 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

2009’da göreve geldiklerini anımsatan CHP Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin, “3 yıldan fazla süredir yönetimimizle birlikte partimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünden itibaren daha aktif, daha çalışkan, daha dinamik bir yönetim ile Kapaklı, Çerkezköy ve Büyükşehir seçimlerini kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 
 

HALKIN RIZASI ALINMALI

Son zamanlarda Kapaklı gündeminde geniş yer bulan ‘Kentsel Dönüşüm’ hakkında da açıklamalarda bulunan Kenan Seçkin, “Belediyenin Kentsel Dönüşüm için ayırdığı alanda benim de evim var. Komşularımız, tüm mahalleli Kentsel Dönüşüm’e karşı. Çünkü kimse projenin sonunu kestiremiyor. Halkımızın çoğunluğu daha Kentsel Dönüşüm’ün ne olduğunu dahi bilmiyor. Kapaklı’nın hayrına olan her işte biz var olacağız fakat bu konuda halkın da rızası alınmalı” dedi. Seçkin, “Şuanda mecliste adeta tiyatro oynanıyor, biz de seyrediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

TAKDİR KAPAKLI HALKININ

Mecliste Kentsel Dönüşüm’e değil İmar Revizyonu’na ‘Evet’ dediklerini belirten CHP’li Kapaklı Belediye Meclis üyesi Erol Özkan, “Son toplantıda bazı meclis üyesi arkadaşlar çark etti. Bunlardan biri de AK Partili meclis üyesi ve aynı zamanda İmar Komisyonu Başkanı Hasan Acar’dır. Kendisi 1 ay önceki komisyon toplantısında ‘Hayır’ oyu verirken, son meclis toplantısında ne olduysa ‘Evet’ oyu kullandı. Takdiri Kapaklı halkına bırakıyorum” diye konuştu.
 

30 MİLYON TL BORÇLANMAYA GİDİLECEK

Toplantının sonunda konuşan CHP’li İl Genel Meclis Başkanvekili Sami İkizler, “Çok sık kullanılan köy yollarının bir kısmının sıcak asfalt kaplaması yapım işi için İl Özel İdaresi’nin 30 milyon TL’lik bir borçlanmaya gitmesi planlanıyor. Konu için ‘Olağanüstü Gündem Maddesi’ ile 14 Eylül’de bir toplantı yapacağız. Çalışmalar kapsamında yolların alt kısmına beyaz taş serilecek. Üstüne baskı malzemesi döküldükten sonra sıcak asfalt ile kaplanacak” diye konuştu.
 

YÖNETİME 22 KİŞİLİK TAKVİYE

Kenan Seçkin’in tekrar başkanlığa atandığı ve eski yönetimden Haydar Delikkaya, Adnan Şahin, Meriç Çakır, Hüsniye Gülhan, Fahrettin Gür, Esvet Çalışkan, Hayati Çakan, Eşref Kahraman ve Erdinç Yılmaz’ın yer aldığı CHP Kapaklı Belde Teşkilatı, yönetimini Cüneyt Akgün, Hulki Eren, Nalan Çolak, Ferhat Kaş, Hüseyin Bıyık, Necliye Şentürk, Mehmet Alagöz, Zeynep Cantürk, Abbas Kara, Bülent Çoban, Mahmut Şimşek, Hasan Dükanlı, Turan Çakan, Ahmet Yıldız, Yahya Avcu, Şafak Bulun, Ergun Kulaksızoğlu, Fahrettin Vardar, Sevim Kaba, Hüseyin Torun, Ercan Karagöz ve Celil Güler ile güçlendirdi.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

CHP Kapaklı Belde Teşkilatı yeni yönetiminin atama toplantısına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Cengiz Eker, CHP Kapaklı Belediye Meclis üyesi Ahmet Yörük ve Erol Özkan, Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin ve çok sayıda partili katıldı.
 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10