Kadın erkek demeden çalışmalıyız

ÇESİAD İş Kadınları Komisyonu tarafından önceki gün üyelerine Keyff Restaurant – Cafe’de tanışma kahvaltısı düzenlendi. Programda TUSKON'un Marmara Bölgesi’nde 33 derneğinin olduğu ve en k

Çerkezköy 16.09.2012 17:50:00 0
Kadın erkek demeden çalışmalıyız

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) İş Kadınları Komisyonu ile CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Keyff Restaurant – Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.

 

İŞ DÜNYASINA ADEPTE OLACAKLAR

Kahvaltıda konuşan ÇESİAD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Ayşe Doğan, TUSKON’un Marmara Bölgesi’nde 33 derneğinin olduğunu belirterek, “Önümüzdeki günlerde bu derneklerin iş kadınlarını ÇESİAD’a davet edeceğiz ve ardından bizler de onlara ziyarete gideceğiz. Bununla birlikte 10 Ekim’de ülkemize TUSKON’UN misafiri olarak gelecek Rus iş kadınları heyetiyle bir araya geleceğiz” dedi ve bu tür aktivitelerin iş kadınlarının yetişmesi ve iş dünyasına adapte olmasında faydalı olacağını ifade etti.

 

YURT DIŞI GEZİLERİ DÜZENLENECEK

Doğan’ın konuşmasının ardından söz alan ÇESİAD İş Kadınları Üyesi Aynur Düzgünel, iş kadınlarına yönelik yurtiçi-yurtdışı gezileri, seminerler, dil kursları ve eğitimlerin planladığı bilgisini verdi. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise iş kadınlarının bir araya gelmeleri ve ÇESİAD çatısı altında toplanmalarının faydalı olacağını söyleyerek, “Ticarette erkek, kadın demeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ülkemizin büyümesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Faaliyetlerinizde bize düşen, yapmamız gereken her konuda yanınızda olduğumu bilmenizi isterim” diyerek iş kadınlarının her zaman destekçisi olduğunu belirtti.

 

İŞ KADINLARI BİRARADA

Programa, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu, Çerkezköy Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Yasemin Koroğlu, ÇESİAD Üyelerinden Özgün Diyalog Danışmanlık’tan Aynur Düzgünel, Çetin Grup’tan Seval Çetin, Farel Plastik’ten Derya Altınönder, Mimar Elif Özer, Avukat Yasemin Bilican, Avukat Hatice Sezen, Gözde Optik’ten Esma Buluş Gülhiz Başaran ve Genel Sekreter Engin Parlak katıldı.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10