Beklenen atama yapıldı

AK Parti Çerkezköy İlçe Danışma Kurulu toplantısı için İl Başkanı Ahmet Kambur ve İl Yönetimi önceki gün Çerkezköy’e geldi. Heyet Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Ã?

Çerkezköy 16.09.2012 17:56:00 0
Beklenen atama yapıldı

 Çerkezköy Haber - Murat Yaraşır’dan boşalan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Can Danyeli atandı. 

 

BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilat Binası’nda önceki gün yapılan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı öncesi Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na 6 aday içerisinden Mehmet Can Danyeli’nin atandığı belirtildi.

 

BEKLENEN ATAMA YAPILDI

İlçe Danışma Kurulu toplantılarının belirlenen periyotlarda devam edeceğini söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Yaklaşık 2 aydır Gençlik Kolları ile ilgili çalışmalar yapıyorduk. Sonunda çalışmalarımız neticelendi ve beklenen atama yapıldı. Genç kardeşimiz ve oluşturacağı yeni yönetim, aşk ile Çerkezköy’e hizmet edecektir” diye konuştu. Mevcut parti binasının ve toplantının küçük olduğuna dikkat çeken Demirbağ, “Salonumuz artık bize yetmiyor. İnşallah bir sonraki İlçe Danışma Kurulu toplantımızı yeni yerimizde daha rahat bir şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

AMACIMIZ MİLLETE HİZMET

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için 6 adayın yarıştığını belirten Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Atamer Örü, “Kardeşlerimizin hepsi de birbirinden değerli isimler. Umarım başkanlığa seçilen kardeşimiz, diğer adaylar ile birlikte hareket eder. Çünkü Ak Parti’nin bütün ana kademe kolları ve bütün üyeleri aynı şey için, millete hizmet için çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

TEMSİLİYETİMİZİ, TESLİMİYETİMİZLE TESCİLLENDİRECEĞİZ

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mehmet Can Danyeli de, “Bugün bize emanet edilen görev sınırlandırılamayacak kadar ulvi ve mühim bir meseledir. Misyonumuzun bilincindeyiz. Temsiliyetimizi, teslimiyetimizle tescillendirecek, partimiz ve milletimiz adına sonuna kadar çalışacağız” dedi.

 

HİZMET İÇİN BURADAYIZ

İki dönemdir Çerkezköy Belediyesi’ne Ali Ertem’in başkanlık ettiğini anımsatan Mehmet Can Danyeli,  “Yeni dönemde de Çerkezköy'de Ak Parti’nin seçimleri kazanması ve tekrar iktidar olması için elimizden geleni yapacağız. AK Parti’ye ve millete hizmet etmek için buradayız” dedi. 

 

PROJELERDEN BAHSETTİ

Konuşmasının devamında gençlik kolları olarak gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalardan bahseden Danyeli, “Bizler 13’lü yaşlarda siz değerli büyüklerimizin şuan oturduğu masalarda otururduk. Kimimiz olup biteni anlamaya çalışırken kimimiz de uyuyakalırdı. Bugün, o uyuyan çocuklar sizlerle birlikte çalışmak için burada” ifadelerini kullandı. Danyeli’nin konuşmasının ardından diğer adaylarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Basına kapalı olarak gerçekleşen AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Ak Parti Belde Başkanları, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Atamer Örü, Ak Parti İl Tekirdağ İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10