Cinayet zanlısı tutuklandı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 2 kişinin ölümü ve 3 kişinin de yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan eğlence yerinin özel güvenlik görevlilerinden 27 yaşındaki Aykut Bulut tutuklanırken, 23 yaşı

Bölgede Gündem 17.09.2012 20:47:00 0
Cinayet zanlısı tutuklandı

 EĞLENCE MEKANININ ÖNÜNDE KAVGA ÇIKTI

Önceki gece, Birlik Sanayi Sitesi'ndeki bir eğlence yerinin önüne gelen 23 yaşındaki Mustafa Semih Kılıç, bir arkadaşının eğlence yerinin önünde bıraktığı otomobili almak istedi. Bu sırada Kılıç ile eğlence yerinin güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Mustafa Semih Kılıç'ın olay yerinden tesadüfen geçen arkadaşları Alper Babaoğlu (26), Murat Zinciroğlu (20), Hasan Korucu (24) ve Mesut Güzel (27) de tartışmaya katılınca kavga çıktı. Çevredekiler müdahale ederek kavgayı ayırdı. Mustafa Semih Kılıç'ı yanlarına alan arkadaşları Alper Babaoğlu, Murat Zinciroğlu, Hasan Koyuncu ve Mesut Güzel bindikleri otomobille uzaklaşırken, otomobilin arkasından tabancayla ateş açıldı.

 

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Olayda Mesut Güzel ve Alper Babaoğlu hayatını kaybederken, otomobildeki diğer 3 kişi de yaralandı.Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Aykut Bulut ve Volkan Balcı, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Tabancayı ateşlediği tespit edilen Aykut Bulut tutuklanırken, Volkan Balcı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda hayatlarını kaybeden Mesut Güzel ve Alper Babaoğlu ise Keşan'da toprağa verildi.

Haber / Cihangir ARIK


0282 726 91 91
0282 747 65 10