Tüm hizmetlerin temelinde eğitim var

2012-2013 eğitim öğretim yılının açılması dolayısıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde bulunan Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi.

Tekirdağ 18.09.2012 19:58:00 0
Tüm hizmetlerin temelinde eğitim var

 TÖREN DÜZENLENDİ

Törene Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Bakanlık Müfettişleri, protokol üyeleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Törende konuşan okul müdürü Fahrettin Özzade yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili okul idaresi olarak başarı dilekleri ve beklentilerini dile getirdi. Özzade, geçen yıl okul SBS başarılarının yüzde 71 olduğunu dile getirdi.

 

TÜM HİZMETLERİN TEMELİNDE EĞİTİM VAR

İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de yeni bir eğitim- öğretim yılına başladıkları bugünde apayrı bir heyecan içerisinde olduklarını ifade etti. Törende konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bu yıl itibarıyla uygulanmaya başlayacak olan 4+4+4 12 yıllık zorunlu eğitim sisteminin herkese hayırlar getirmesini temenni ederek “Verilen bütün hizmetlerin temelinde eğitim vardır. Bu doğrultuda da, geçtiğimiz günlerde Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda yaklaşık 500 kişinin katılımıyla “Eğitim Çalıştayı” düzenledik. Bu çalıştay ilimiz merkez ve ilçelerimizdeki tüm okul idarecilerini bir araya getirdi” dedi.

 

HER AY EĞİTİM YÖNETİCİLERİ BİR ARAYA GELECEK

Bundan sonra okullardaki ödüllendirme sisteminin de değişeceğini ifade eden Yerlikaya, başarılı olan okul ve idarecileri gecikmeksizin ödüllendireceklerini belirterek “Bu uygulamanın eğitim camiasına yeni bir sinerji getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

HEDEFİMİZ HEYECANI ARTIRMAK

Hedeflerinin var olan heyecanı artırmak olduğunu söyleyen Vali Yerlikaya, “İnsan olarak çalışmaktan başka yapabileceğimiz başka bir şey de yok. Bu doğrultuda gücümüzün yettiği en üst performansta çalışmalıyız” dedi.

 

KARAGÖZ ÇİFTİNE PLAKET

Konuşmaların ardından başarılı okul idarecilerine ödülleri verildi. Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni yaptıran Çerkezköylü hayırsever Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz’e Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

HOŞGELDİN ÇİÇEĞİ

Tören Neslişah Coşkun ve Anaokulu öğrencisi Balım Naz Kara’nın şiirleri ve Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan mehteran gösterisinin ardından 8. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan öğrencilere hoşgeldin çiçeği vermesiyle sona erdi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10