Vali Yerlikaya Muratlı’da

Göreve başladığı günden itibaren bazı ilçe ve köyler düzenleyerek halkla bir araya gelen Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, altıncı ilçe ziyaretini Muratlı’ya yaptı.

Muratlı 20.09.2012 18:41:00 0
Vali Yerlikaya Muratlı’da

 YERLİKAYA MURATLI’DA

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette hükümet konağı önünde Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İl Jandarma Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Yerlikaya, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra Kaymakamlık önünde günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BRİFİNG ALDI

Kaymakamlık makamına geçen Vali Yerlikaya, Kaymakam Hersanlıoğlu’ndan ilçeye ilişkin brifing aldı. Yerlikaya, kaymakamlıktaki görüşmenin ardından, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşçı’dan ilçe merkezinin asayiş durumuyla ilgili bilgi aldı. Emniyetteki ziyaretin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Yerlikaya’yı komutanlık girişinde İlçe Jandarma Komutanı İsmail Köksal karşıladı. Burada İlçe Jandarmasının çalışmaları hakkında yetkililer tarafından Yerlikaya’ya bilgi verildi.

 

ÇALIŞMA VE PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Kaymakamlık, emniyet ve jandarma ziyaretlerinin ardından Muratlı Belediyesi’ni ziyaret eden Yerlikaya, Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından karşılandı. Yerlikaya burada da belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ilçe merkezindeki esnafları da ziyaret etti. İlk olarak bir kırtasiye dükkanına uğrayan Yerlikaya, okul sezonu olması nedeni ile işlerinde artış olan kırtasiyeciyle kısa süre sohbet ederek işlerinin durumu hakkında bilgi aldı. Diğer bazı esnafları da ziyaret eden Yerlikaya, esnaflara hayırlı kazançlar diledi.

 

FABRİKAYA İADE-İ ZİYARET

Vali Yerlikaya, Muratlı ziyareti kapsamında REKA Bitkisel Yağlar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne de iade-i ziyarette bulundu. Fabrika sahibi Murat Reka ve Genel Müdür İsa Gökçe tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, 57 milyon dolara mal olacak, Türkiye’nin en büyük entegre tesisi olması planlanan ve yakın zamanda faaliyete geçecek olan tesis hakkında bilgi aldı. Yöneticilere çalışmalarında başarılar dileyen Yerlikaya, fabrikanın açılışına da katılma sözü verdi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10