Mesaimizin büyük bölümü Kocatepe’de geçiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, son günlerde artan terör olayları sonrası milletvekillerinin mesailerinin büyük bölümünü Ankara'daki Kocatepe Camii'nde geçirdiklerini belirterek, 'ÖnÃ

23.09.2012 17:15:00 0
Mesaimizin büyük bölümü Kocatepe’de geçiyor

 Çerkezköy Haber - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Kırklareli'nde partisinin il teşkilatının ziyaret etti. Partililere seslenen Günaydın, 2011 yılındaki seçimlerine 2 ay kala terörün bıçak gibi kesildiğini belirterek "2011 Haziran seçimlerini anımsayınız. Devam eden bir terör, seçime iki ay kala bıçakla kesilmiş gibi kesilmişti. Biz o zaman söyledik. Ey AK Parti sen pkk ile masaya oturdun, görüşme yapıyorsun. Bu memleketin Başbakanı 'Bize bunu söyleyenler şerefsizdir' demişti. Ben kaba bir politika gütmek istemiyorum. Kimin şerefli, kimin şerefsiz olduğunun halk tarafından takdir edilmesi gerektiğini de söylemeyeceğim” dedi.

 

TERÖRLE ETKİN MÜCADELE YAPILMALIDIR

Ankara Milletvekili ve MYK Üyesi Günaydın, “Ankara'da mesaimizin büyük bir bölümü, artık içimiz kanayarak Kocatepe Camii'nde geçiyor. Önümüzden bir şehit cenazesi geçerken AK Parti milletvekilleri ne hissediyorlar bilmiyorum ama, ben kendimi sorumlu hissediyorum. O çocuklarımızı oralara gönderiyoruz. O çocukları 20'li yaşlarında cansız bedenleri ile geri alıyoruz. Mutlaka çözülmesi gerekir. İç güvenlik önlemi alınmalıdır ve terörle etkin mücadele yapılmalıdır. Ancak bu sorun sadece askeriye ve polisiye önlemlerle çözülemeyeceği açıktır. Mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin bir araya gelerek önlem alması gerekir” dedi.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10