Tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Edirne’de mazotu bittiği için güvenlik şeridinde duran tır'a arkadan çarpan motosiklet sürücüsü 24 yaşındaki Salih Tan yaşamını yitirdi.

Bölgede Gündem 23.09.2012 17:16:00 0
Tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

 MAZOTU BİTTİ

Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Edirne- Havsa yolu Sazlıdere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Bulgaristan'a giden Bulgar uyruklu Nıkolai Gospodinov Kolev yönetimindeki LV 228 CN çekici ve LV 966 YH dorse plakalı tırın mazotu bitti. tır'ı güvenlik şeridine çeken şoför, inerek yakındaki bir akaryakıt istasyonundan bidonla mazot almak üzere yürümeye başladı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada, Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan ve oturduğu Oğulpaşa Köyü'nden 22 EZ 855 plakalı motosikletiyle işe giden Salih Tan, park halindeki tıra arkadan çarptı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, başında kask da bulunan Salih Tan'ın öldüğünü belirledi. Gelen jandarma ekipleri ise tır sürücüsünü gözaltına aldı.

 

“TERÖR DEĞİL TRAFİK CANAVARI ÖLDÜRDÜ”

Kazayı duyup olay yerine gelen ve sinir krizi geçiren motosiklet sürücüsünün yakınları, Salih Tan'ın Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde askerlik yaptığını belirterek "Salih doğuda teröristlerle sürekli çatışmaya girdi. Askerliğini tamamlayıp geldi ama trafik terörü canını aldı" dedi. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından, Salih Tan'ın cesedi çalıştığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

 

KAPIKULE'DE MAZOT YARI FİYATINA

Öte yandan tır şoförünün, Türkiye'de mazotun pahalı olması nedeniyle Kapıkule Sınır Kapısı gümrüğünde deposunu doldurmayı planladığı belirtildi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10