AK Parti CHP’yi sözcü mü yaptı?

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun Karlıköy’de yaptığı basın açıklamasında hedefinde yine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve CHP Çerkezköy Ä

Çerkezköy 23.09.2012 17:17:00 0
AK Parti CHP’yi sözcü mü yaptı?

 Çerkezköy Haber- Karlıköy’den 10 kişi Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

 

SEYİRCİ KALIYORLAR

Dün saat 14.00’da Karlıköy’de düzenlenen katılım töreninde konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, son günlerde ülkede birçok askerin ve polisin şehit olduğunu anımsatarak “Bu ülkenin kaymakamını dağa kaldırmaya kalktılar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi adalet için mücadele eden savcımız şehit ediliyor. İktidar ve Ana Muhalefet partileri ise tüm bunlara seyirci kalıyor” dedi.

 

İNSANIMIZ ARTIK UYANMALI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan bazı vekillerin terör örgütü pkk üyelerine ‘canım’, ‘ciğerim’ diyerek sarıldığını söyleyen Ordu, “Bazı vekiller de kendisini kaçıran pkk’lılar için ‘iyi çocuklar, terbiyeli çocuklar’ diye bahsediyor. İnsanımız artık uyanmalı. Kimlere oy verdiklerinin farkına varmalılar” diye konuştu.    

 

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in ‘Cumhuriyeti kurtarmak MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına mı, yoksa Mustafa Ordu’ya mı kaldı?’ şeklindeki açıklamasına da cevap veren Mustafa Ordu, “Belediye başkanı beni Cumhuriyet'i kurtaracak güçte görmüyor olabilir. Biz bugün partimize üye olan 10 arkadaşımızla birlikte mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Anlaşılan o ki AK Parti İlçe Yönetimi, önceki seçimlerde 2 belde belediyesinde yediği tokatların etkisinde kalmış. Önümüzdeki seçimlerden sonra buradaki arkadaşlarımızla kahvede değil Çerkezköy Belediye binasında konuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

YILLARDIR NE YAPTIKLARI BELLİ DEĞİL

CHP İlçe yönetiminin yıllardır ne yaptığının belli olmadığını ifade eden Ordu, “CHP İlçe Başkanı, Ali Ertem’in makamına gidiyor ve oradan partimize sataşıyor. Bu yapılan ne ahlaka ne de edebe sığar. Kendisine hala hesap sorulmadı, hala ilçe başkanlığı koltuğunda oturuyor” dedi. Kamuoyuna ‘AK Parti ile CHP birleşti mi?’ sorusunu yönelten Mustafa Ordu, “AK Parti kendisi açıklama yapamıyor mu ki CHP’yi kendisine sözcü yaptı” sorunu da sordu. 

 

BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı’nın nasıl biri olduğunu tüm CHP’lilerin görmesi gerektiğini ifade eden Mustafa Ordu, “Yeni üyelerimizle birlikte el ele vereceğiz. Benim olmadığım yerde her biri birer ilçe başkanıdır. Yönetim Kurulumuzun olmadığı yerde herkes birer yönetim kurulu üyesidir. Bir önceki seçimlerde Veliköy ve Karaağaç’ta nasıl ipi göğüslediysek sizlerle birlikte de aynı şekilde başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

 

YÖNETİMDEN MEMNUN DEĞİLİZ

Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminden memnun olmadıklarını söyleyen Karlıköy CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Fatih Erdil, “Dağdaki vatan hainlerine ‘kardeşim’ diye hitap eden bir partinin üyesi olduğum için utandım. Bu nedenle arkadaşlarımla birlikte MHP’ye üye olduk. Bundan sonraki süreçte MHP için çalışacağız” dedi. CHP’li vekillerin kendi içlerinde birbirlerini yediklerini söyleyen Erdil, 10 gün önce MHP’ye geçmeye karar verdiklerini ifade etti. 

 

10 KİŞİ ÜYE OLDU

Mustafa Ordu’nun konuşmasının ardından Karlıköy CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Fatih Erdil’in yanı sıra Tahsin Türkan, Sercan Karlova, Ferdi Erdil, Eren Erdil, Aydın Erdil, Uğur Erdil, Özkan Acı, Ersan Güre ve Raif Demirkaya MHP’ye üye oldu. Ordu, yeni üyelere Bayrak, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı hediye etti. Programa Ordu’nun yanı sıra İlçe Başkan Yardımcısı Ali Dönmez, MHP Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Nilay Asbaş, Mustafa Yavaş, Şükrü Sever ve Ali Uluç da katıldı.      

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10