Kurban satış yerleri belirlendi

Çerkezköy’de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan satış yerleri belli oldu. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Kurban Pazarının önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Narin Caddesi

Çerkezköy 25.09.2012 19:42:00 0
Kurban satış yerleri belirlendi

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, dün Kurban satış noktalarının belli olduğunu kaydederek, Kurban Pazarının önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Narin Caddesi’nde Çerkezköy-Pınarça yolu bağlantı yolunda kurulacağını söyledi.

 

8 EKİM’DE KURULACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından dün ilçedeki kurban satış yerleri belirlendi. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez,  tek noktadan satış yapılacağını belirterek, “Önceki yıllarda da olduğu gibi Narin Caddesi’nde Çerkezköy-Pınarça yolu bağlantı yolunda Kurban Pazarı kurulacak. 4 Ekim’den itibaren satış yeri almak isteyen vatandaşlar dilekçe ile Belediyemize başvurabilirler. Alınan başvurularda gerekli şartları taşıyanların, 8 Ekim’den itibaren çadır yerleri belirlenerek, kurma işlemleri başlatılacak” dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BELİRLENECEK

Veteriner denetimlerinin İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile yürütüleceğini ifade eden Erez “Kurban satış yerlerinde temizlik, dezenfekte ve çöp hizmeti her gün düzenli olarak belediye tarafından sunulacak. Ayrıca sahte para ve hırsızlık olaylarına karşı gerekli güvenlik tedbirleri de ekiplerimiz tarafından sağlanacak” dedi. Kurulacak çadırlarda sadece Trakya’da üretilen hayvanların satılabileceğini kaydeden Kenan Erez, “Kaçak hayvan satışını önlemek için alınacak önlemler, hayvan kesim noktaları ve kesim süresince uyulması gereken kurallar, kurallara uymayanlara uygulanacak yaptırımlar önümüzdeki günlerde Kaymakamlık tarafından oluşturulacak komisyonda belirlenecek” diye konuştu.

 

 

Haber / Pınar KORKMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10