Yeni hedef 2071

Ankara TT Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti 4.Olağan Büyük Kongresi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden ve son kez Genel Başkanlığa seçildiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Ba?

1.10.2012 20:26:00 0
Yeni hedef 2071

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti'nin Ankara TT Arena Spor Salonu'nda gerçekleşen 4. Olağan Büyük Kongresi hakkında izlenimlerini kamuoyu ile paylaştı.

 

MİLYONLARIN SEVGİSİNİ KAZANMAK KOLAY DEĞİL

AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi sonucunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son kez genel başkanlık görevine seçildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Başbakanımızın, konuşmasına Sezai Karakoç’un şiiri ile başlaması salonda hüzünlü bir hava esmesine neden oldu. Liderlik böyle bir kavramdır. Milyonlarca insanın sevgisini kazanmak kolay bir iş değildir” dedi.

 

BAŞBAKAN SİYASETE DEVAM EDECEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının bir veda konuşması olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Ali Ertem, “Başbakanımızın da açıkladığı gibi bu bir ayrılık değil. Kendisi siyasete devam edeceğini konuşmasında belirtti. Bu ülke, bu millet için hizmete devam edecektir” diye konuştu.

 

YENİ MKYK’DA TRAKYA’DAN BİR VEKİL

AK Parti’nin de aynı anlayış ile yoluna devam edeceğinden şüphesinin olmadığını kaydeden Ertem, “Yeni yönetim ile birlikte önümüzdeki yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Yeni MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) oluşturuldu. Kurul içerisinde AK Parti Edirne Milletvekilimiz Mehmet Müezzinoğlu da yer aldı. Onların gayretleri ile Trakya’da güzel bir başarı elde etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

GELECEK 50 YIL İÇİN  PLAN YAPAR HALE GEDİK

AK Parti’nin, Cumhuriyetin 100. yılı hedeflerini gerçekleştirme adına çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğinden şüphesi olmadığını ifade eden Ertem, “İnşallah bu yolda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacağız. Düne kadar 1 haftalık plan yapamazken, bugün 50 yıllık planlar yapar duruma geldik. Başbakanımız yeni hedefimizi 2071 olarak belirledi. Bu hedef doğrultusunda gençlerimize büyük görevler düşüyor” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10