NKÜ ile BSH arasında eğitim işbirliği protokolü

Namık Kemal Üniversitesi ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret

Çerkezköy 4.10.2012 19:40:00 0
NKÜ ile BSH arasında eğitim işbirliği protokolü

 İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Protokol imza törenine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, BSH Teknik Genel Müdürü Dr. Jörg Ulrich, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. H. Ziya Özek, NKÜ Fen Bilimleri Enstitü Müdürü ve Proje Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Konukçu, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul öğretim elemanları katıldı. İmzalanan protokol kapsamında NKÜ ile BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, eğitim ve araştırma alanındaki tüm faaliyetlerini; her iki kurumun olanakları ve karşılıklı beklentileri çerçevesinde geliştirmeyi, sürekli ve üretken iş birliği oluşturması kararlaştırıldı.

 

ORTAK EĞİTİM VE FAALİYETLERİ DÜZENLENECEK

Dünyanın 3. büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu ile imzalanan protokol, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu önlisans öğrencilerinin mesleki ve teknik uygulamalardaki bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla ortak eğitimler ve benzeri faaliyetler düzenlenmesini içeriyor. Aynı zamanda Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencilerinin yaz stajlarını BSH bünyesinde yapabilmelerini ve BSH staj programı ve bölüm stajyer limitleri kapsamında, gerekli düzenlemeleri de Eğitim İş Birliği Protokol’ü kapsamında yer alıyor. Protokolün imzalanmasının ardından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e fabrikayı gezdiren BSH Yetkilileri, fabrika hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10