Kırklarelispor istediğini aldı

TFF Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor hafta sonunda evinde konuk ettiği Alanyaspor’u Lokman’ın golü ile mağlup ederek taraftarını sevindirdi.

10.10.2012 19:41:00 0
Kırklarelispor istediğini aldı

 TFF Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor 5. hafta karşılaşmasında Alanyaspor ile Kırklareli Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi. Çok sayıda taraftarın izlediği mücadelede Kırklarelispor ilk on dakika oynadığı oyunuyla beğeni topladı. İlk yarıda iki net gol pozisyonu kaçıran yeşil beyazlılar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gittiler. 

İkinci yarı daha hızlı bir Kırklarelispor sahaya çıktı. Aynı kadro ile sahaya çıkan yeşil beyazlılar mücadelenin 50. Dakikasında Lokman Akyıldız ile 1-0 öne geçtiler.

 

LOKMAN GÖZ DOLDURDU

Kendi başlattığı pozisyonda topu ağlara gönderen Lokman Akyıldız gol sevincini uzun süre takım arkadaşlarıyla yaşadı. Bu pozisyonun hemen ardından yine Lokman ile gelişen bir atakta Lokman Akyıldız ceza sahası içerisinde iki oyuncuyu çalımlayarak kaleciyi de geçti. Boş kaleye topa yavaş dokunan Akyıldız'ın şutunu rakip takım defansı engelledi. 

Birçok gol pozisyonunu cefakarca harcayan Kırklarelispor'da Lokman Akyıldız performansıyla göz doldurdu.

 

8 PUANA YÜKSELDİ

Kırklarelispor'da ilk oyuncu değişikliği Sezer Güler'in yerine ilk defa Kırklarelispor formasıyla taraftarın karşısına çıkan Hakan Delil'in değiştirilmesiyle gerçekleşti. İkinci değişiklik ise mücadelenin 77. Dakikasında gerçekleşti. Serkan Turhan'ın yerine oyuna Eyüp Kaymakçı dahil oldu. Kırklarelispor'da son oyuncu değişikliği ise Mustafa Kaya'nın yerine Deniz Sert'in girmesiyle gerçekleşti. Zor bir mücadele geçiren Kırklarelispor takımı tek gol ile 3 puanın sahibi olan taraf oldu. Kırklarelispor bu galibiyet ile puanını 8'e yükseltti. Kırklarelispor takımı önümüzdeki hafta deplasmanda Gaziosmapaşa takımı ile karşılaşacak. 

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ İZLEDİ

Kırklarelispor ile Alanyaspor arasında oynanan mücadeleyi izlemeye Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı Güner Öztürk, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, 11. Karayolları Şefi Alaattin Koç, İstanbul Orman 1. Bölge Şube Müdürü Şahin Aybal, Sinanlı Belediye Başkanı Ali Alkan, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Şeçen ve çok sayıda kişi izledi. 

 

90 DAKİKADA DESTEKLEDİLER

Kırklarelispor sahaya 74-Alişan Şeker, 4-Serdar Karkın, 5-Taner Araz,6-Hasan Can Özkan, 9-Serkan Turhan, 11-Mustafa Kaya, 12-Sezer Güler, 13-Serkan Sözmen, 41-Lokman Akyıldız, 66-Enis Çeliksu ve 77-Hasan Erdi Aslan on biriyle çıktı. Yedekler ise 1-Barış Başkan, 7-Seydijan Başlantı, 40-Berkan Ergene, 69-Uğur Fındık, 81-Hakan Delil, 92-Deniz Sert ve 99-Eyüp Kaymakçı isimlerinden oluştu.Kırklarelispor'un kadrosunda sakatlıklarından dolayı Hakan Güvençer, Murat Tiraki ve Yunus İçuz yer almadı. Alanyaspor ise sahaya 55-Kadir Tütüncü, 4-Tanju Yavuz, 6-Zeynel Yaldız, 8-Cihan Özkaymak, 11-Mutlu İlengöz, 17-Adem Gökçe, 18-Tayfun Seven, 19-Alper Tursun, 20-Gökhan Ünver, 28-Recep Yaşar ve 98-Ünaş Noyan isimlerinden oluştu. Yedekler 99-Levent Taşkın, 3-Mehmet Balban, 5-İskender Köksal, 7-Rıza Şen, 12-Semavi Özgür, 42-Kazım Dülger ve 69- Uğur Ayhan isimlerinden oluştu. Mücadeleyi büyük tribünde izleyen taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler. Yaptıkları tezahürat ve marşlarla takımlarını destekleyen yeşil beyazlı taraftarlar her maç olduğu gibi bu maçta da en büyük desteği verdiler.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10