Evinde öldürülmüş olarak bulundu

Kırklareli Vize’ye bağlı Kızılağaç’ta yazlık evinde ikamet eden Sinan Terzi (55) bıçaklanarak öldürüldü. Önceki akşam evinde ölü olarak bulunan. Sinan Terzi’nin göğsünde çok sa

Bölgede Gündem 15.10.2012 19:02:00 0
Evinde öldürülmüş olarak bulundu

 EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İddiaya göre, Vize Kızılağaç Köyünde ikamet eden Sinan Terzi, 5 Ekim’de tek başına, Kızılağaç Köyünde bulunan yazlığına geldi. Yazlığının bahçe duvarını yaptırmak için Kızılağaç Köyünde ikamet eden duvar ustası olan M.O. ile anlaştı ve usta aynı gün çalışmaya başladı. Duvar ustası M.O. önceki sabah S.T. ile konuşmak için kapıyı çaldı ancak kapıyı açan olmayınca bir yere gittiğini düşünerek işinin başına dönüp çalışmaya devam etti. Aynı gün öğle sıralarında işi bırakarak evine giden M.O. durumdan şüphelenerek köy muhtarı ve azalarına haber verdi.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yazlığa giderek pencere kenarından evin içine bakınca Sinan terzi’nin yüz üstü hareketsiz yattığını gören köylüler, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Terzi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk inceleme sonucu, Sinan Terzi’nin yüz üstü vaziyette yattığı, belden aşağısının çıplak olduğu, vücudunun göğüs bölgesinde çok sayıda bıçak darbesinin olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10