‘Kim Kimdir’ izleyici ile buluşacak

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce 19 Ekim Cuma günü saat 20.00’da sahnelenecek olan ‘Kim Kimdir’ adlı trajikomik tiyatro oyununa tüm ilçe sakinlerini davet etti.

Çerkezköy 15.10.2012 19:02:00 0
‘Kim Kimdir’ izleyici ile buluşacak

 ÇERKEZKÖYLÜLER İÇİN KEYİFLİ BİR AKŞAM

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek olan oyunun yönetmenliğini Deniz Güvenç yaparken, Yönetmen Asistanlığı’nı Levent Küçükbaşol, Sahne Amirliği’ni ise Ekin Yıldırım yapıyor. Deniz Ertaş’ın ‘Sarah’, Talha Yayıkçı’nın ise ‘Ralf’ rolünü üstlendiği oyunda Merve Aslan ‘Edith’, Kemal Burkay Şentürk ‘Bastian’ ve Deniz Güvenç de ‘Pizzacı’ rolü ile izleyenlerin karşısına çıkacak.    

 

KATILIM ÜCRETSİZ

Deniz Güvenç’in ilk kez 6 yaşında oyuncu olarak sahnelere merhaba dediğini ve bu kez de yönetmen olarak tiyatro severlerin karşısına çıkacağını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, “Ekip Ankara’da bağımsız sinema ve tiyatro anlayışı ile hiç kimseden destek almadan amacı yalnızca sanat yapmak olan bir ekiptir” dedi. Oyunun ücretsiz olduğunu kaydeden İnce, tüm vatandaşları Kim Kimdir adlı tiyatro oyununa davet etti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10