Vadi’nin Baba Memduh’u Çerkezköy’de

Baba Memduh ismiyle Kurtlar Vadisi Pusu dizinde oynayan Namık Kemal Yiğittürk önceki gün Çerkezköy Pera Villa Pastanesi’nde görüntülendi.

Çerkezköy 15.10.2012 19:02:00 0
Vadi’nin Baba Memduh’u Çerkezköy’de

 Çerkezköy Haber - Televizyon dünyasına 2002 yılında Sırlar Dünyası dizisi ile katılan, daha sonra Alacakaranlık, Yağmur Zamanı, Komik-i Şehir, Sıla, Arka Sokaklar dizilerinde rol alan, 2009 yılında ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Baba Memduh rolü ile tanınan ve son olarak Fetih 1453 filminde oynayan Namık Kemal Yiğittürk Çerkezköy’deki dostlarını ziyaret etti.

 

“ÇERKEZKÖY ÇOK DEĞİŞMİŞ”

Çerkezköy’ün çok güzel bir yer olduğunu ve her geçen gün daha da geliştiğini ifade eden ünlü sinema oyuncusu Namık Kemal Yiğittürk “Çerkezköy’e on yıl önce gelmiştim. Çerkezköy’de inanılmaz değişiklikler olduğunu gözlemledim. Çerkezköy’e ilerleyen yıllarda yerleşebilir miyim diye düşünüyorum. Çerkezköy’ü seviyorum ve bundan sonra da sık sık aile dostlarımı görmeye geleceğimi umuyorum. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yakın ilgi de beni ayrıca çok mutlu etti. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra ünlü sinema oyuncusu Namık Kemal Yiğittürk ile Pera Villa Pastaneleri Sahibi  Şahin Aktürk birlikte kahvaltı yaparak bol bol sohbet etme imkanı buldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10