İşçilere Can'dan destek

Kırklareli Belediye Başkan Vekili Şenol Can, önceki gün saat 13.30’da, çalıştıkları fabrikanın iflas etmesinden dolayı maaşlarını alamayan işçileri ziyaret etti.

Bölgede Gündem 17.10.2012 19:23:00 0
İşçilere Can

 HER ZAMAN İŞÇİNİN YANINDAYIZ

Vatandaşlar ile teker teker tokalaşıp, sohbet eden Belediye Başkan Vekili Şenol Can, işçilere verilen desteğin süreceğini belirtti. Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İçişleri Sendikası Trakya Bölge Sorumlusu Çetin Yelken, işyeri sendika temsilcileri Bahtiyar Deniz, Şeyda Bakar, Hasan Karagöz ve Saadet Akgül ile görüşen Başkan Vekili Can, Kırklareli Belediyesi’nin her zaman işçinin ve emeğin yanında olduğunu, gerçekleştirdiği ziyarette nelerin yapılabileceği konusunda görüşmek için geldiğini söyledi.

İşyeri sendika temsilcilerinden Şeyda Bakar da Kırklareli Belediyesi’nin verdiği destekten mutlu olduklarını ifade etti. Belediye Başkan Vekili Şenol Can daha sonra ise Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan vekili Can, kurumların karşılıklı olarak iyi ilişkiler içerinde olması gerektiğini belirtirken, İl Müdürü Mustafa Yıldız da amaçlarının spor için hizmet olduğunu, kurumların işbirliği içinde çalışması ile önemli adımların atılabileceğini söyledi.

 

Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10