Kalkınma Ajansı Yönetimi toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün Edirne Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapıldı.

Bölgede Gündem 19.10.2012 22:04:00 0
Kalkınma Ajansı Yönetimi toplandı
MALİ DESTEK PROGRAMI ANLATILDI
Toplantıda ilk olarak Eylül ayında Tekirdağ’da yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlar görüşüldü. Ayrıca toplantıda 10. Kalkınma Planı çalışmaları kapsamında bölgesel öncelikli tematik alanların belirlenmesi konusu ve 2012 yılında çıkılacak mali destek programlarının öncelikleri ve Genel Sekreterlikçe hazırlıklarına devam edilen Bölge Planı sonrasındaki uygulama süreci hakkında yönetim kurulu üyeleri bilgilendirildi.
 

VALİ ALİ YERLİKAYA BAŞKANLIK ETTİ

Toplantıya Edirne Valisi Hasan Duruer, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinlioğlu, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Behçet Şen, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Edirne Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Güler, Kırklareli Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ziya Çetinbaş ve Trakya Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı katıldı.
 

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Kırklareli Valisi Mustafa Yaman toplantının ardından, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Edirne Ticaret Borsası Binası, Edirne Ticaret Borsası Canlı Hayvan Tesisleri ve Edirne Et ve Et Ürünleri Entegre tesislerinde incelemelerde bulundular. Burada Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı tarafından tesisler hakkında bilgi verildi.
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10