Çerkezköy’ün gençleri şampiyon

Tekirdağ U-15 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Rakibi karşısında çok i

22.10.2012 10:26:00 0
Çerkezköy’ün gençleri şampiyon

 Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin sekizinci haftasını galibiyet ile kapatmasını bildi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ BAŞLADI

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı  deplasmanda Saray Sahası’nda Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı, saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da sonuca gitmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz eşitlikle sona erdi. İlerleyen dakikalara doğru oyunda hakimiyeti eline alan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Kubilay ve Cengiz ile geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Ataklarını hızlandıran Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın 12.dakikasında golü buldu. Sol kanattan gelişen ani atakta defans araya girerek topu kornere attı. Umutcan’ın kullandığı kornerde ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluşan Mehmet düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı.

 

CENGİZ BOŞ GEÇMEDİ

Karşılaşmada mağlup durumda oynayan Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda doğru beraberlik için yüklendi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın ikinci gol için yüklendiği dakikalarda kontra atakla etkili olan ev sahibi ekip 19.dakikada beraberlik golünü buldu. Beraberlik golünün üzerinden fazla zaman geçmeden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı tekrar öne geçti. Sağ kanattan hızlı çıkan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nda Mehmet’in ortasını iyi takip eden Cengiz şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI 

Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci golden dört dakika sonra farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı defansı topu uzaklaştıramadı. Ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştiren Mehmet kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Arka arkaya gelen gollerin ardından rahatlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşısında Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise farkı indirme çalıştı.

 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın 32.dakikasında Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı defansın arkasına atılan topta farkı tekrar bire indirdi. Gelen golle birlikte umutlanan Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik için mücadele etti. Müsabakanın ilk devresinde gelişen ataklarda başka gol sesi çıkmazken ilk devreyi de temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 3-2 önde tamamladı.

 

ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın ilk devresini 3-2 önde tamamlayan temsilcimiz, ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, geliştirdiği organize ataklarla farkı artırmayı denedi fakat başarılı olamadı. Rakip kalede üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, rakibi kendi yarı sahasına hapsetti.İlerleyen dakikalarda da oyunun kontrolünü eline alamayan ev ekip, maçın son dakikalarında gol arayışını sürdürdü.

 

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda bir çok pozisyon yakalayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 65.dakikada Anıl ile farkı tekrar ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı atağında defansın arkasına iyi sarkan Anıl düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nı deplasmanda 4-2 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan aldığı galibiyet ile puanını 24 yapan temsilcimiz ligin tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10